DANS MED MARIAM: Mariam Kabia i Ellingsrud Velforening inviterer alle over 10 Œår til Œ delta i dansekonkurransen Ellingsrud Dance Challenge. Vinneren annonseres på Ellingsruddagene. Foto:
DANS MED MARIAM: Mariam Kabia i Ellingsrud Velforening inviterer alle over 10 Œår til Œ delta i dansekonkurransen Ellingsrud Dance Challenge. Vinneren annonseres på Ellingsruddagene. Foto:Bilde 1 av 1

Ellingsruddagene 2021

Bli med på dansekonkurransen

Film deg selv mens du danser etter koreografien, og del videoen på Instagram, men kjapp deg, fristen er i morgen.

Ellingsrud Dance Challenge 2021 pågår fram til 10. juni. På ellingsrud_dance på Instagram finner man koreografien man skal følge og danse etter. Alle over 10 år kan bli med på konkurransen, og vinneren kåres på selveste Ellingsruddagene.

– Dette er en fin måte å engasjere ungdommene på etter at de har vært mye inne. Det er en måte å uttrykke seg på, og vi håper de kommer seg litt ut og ikke bare sitter inne, men prøver seg på konkurransen og bruker kreativiteten sin, sier Mariam Kabia i Ellingsrud Velforening.

Konkurransen er for alle over 10 år, og Mariam håper at også de voksne våger å delta i konkurransen.

– Ellingsruddagene er en tid for å samle hele området. Uansett hvor ulike man er, så er dette et samlingspunkt. Jeg syns også Ellingsruddagene er en fin måte å utfordre seg på. Vi har mange talenter som kommer fra Ellingsrud som har spilt på Ellingsruddagene og senere gjort det bra.

– Hva er ditt beste minne fra Ellingsruddagene?

– Det var da Samsaya spilte, det var så kult, og et av de beste minnene jeg har. Mitt andre minne er fra da jeg selv deltok i talentkonkurransen med en venninne. Jeg husker vi var nervøse, men vi satt igjen med en god følelse etter å ha gjennomført noe vi er lidenskapelig opptatt av.