Den tidligere ishockey-, innebandy og fotballspilleren Birgitte Lersbryggen viste muskler i Mesternes Mester, men det sa stopp i semifinalen (Foto: Alice Asplund).
Den tidligere ishockey-, innebandy og fotballspilleren Birgitte Lersbryggen viste muskler i Mesternes Mester, men det sa stopp i semifinalen (Foto: Alice Asplund). FOTO: Alice Asplund, Nordisk Banjjay/NRK

Birgitte får ros av Mesternes Mester-produsentene. – Hun er en rå utøver

Lot seg imponere av Birgitte Lersbryggen, som for oss i Groruddalen er kjent fra en allsidig idrettskarriere innen fotball, ishockey og innebandy. Hun hadde sin oppvekst på Lindeberg, og jobber i dag som brannkonstabel.

Det sa stopp i semifinalen for Birgitte Lersbryggen med det som til slutt må kunne kalles et knepent nederlag for brannkonstabelen som er oppvokst på Lindeberg. Gjennom vinteren har seerne fått se Lersbryggen bokstavelig talt vise muskler gjennom de mange konkurransene, og Lersbryggen har imponert både seere og teamet bak kameraet.

– Birgitte har imponert stort gjennom hele sesongen og hentet godt med poeng i alle temaukene hun var med på.

– Hennes bakgrunn fra fotball, ishockey og innebandy har kommet godt med og viser hvor allsidig utøver hun er.

Det sier produsent Eirik Hamre i Nordisk Banijay, som produserer Mesternes Mester for NRK.

– Birgittes dedikasjon og allsidighet har virkelig gjort stort inntrykk både på oss i produksjonen og på seerne denne sesongen. Hun er en rå utøver som har gjort det jevnt over veldig godt i alle konkurransene, og hun tapte virkelig hårfint på oppløpet mot finalen.

– En lettelse

Da avisa snakket med Lersbryggen etter exiten var hun både skuffet og faktisk litt lettet.

– Utrolig kjedelig, enkelt og greit. Nå har jeg holdt på denne skuffelsen i et halvt år, og på fredag kom den opp igjen. Jo nærmere man er, jo verre er det.

– Misforstå meg rett, nå er det en liten lettelse, nå kan jeg dele den frustrasjonen.

Til avisa sier Birgitte også at hun gjerne gjør flere opptredener på tv-skjermen i ulike programmer, men ikke dating-programmer eller matlagings-programmer.

– 71 grader nord frister og passer meg. Jeg er glad i utfordringer og natur, og der hadde det vært vanskelig å takke nei.