AKTIV JUBILEUMSFEST: Susanne Dyrdal (t.v.), Anette Bølstad, Mari Stellander, Kai Svendsen, Einar Flåte og Håvard Smestad, har fullt program for den store dagen. Og alle er invitert. Foto:
AKTIV JUBILEUMSFEST: Susanne Dyrdal (t.v.), Anette Bølstad, Mari Stellander, Kai Svendsen, Einar Flåte og Håvard Smestad, har fullt program for den store dagen. Og alle er invitert. Foto:Bilde 1 av 1

Puls Bjerke 15 år:

Feirer med åpent hus

Puls Bjerke fysioterapi og trening feirer 15 år i morgen, torsdag 8. november. I den anledning ønsker de å invitere inn til seg.

Selv om Puls Bjerke feirer 15 år, må man tilbake til 1982 for å få hele historien. Den gang var det nemlig en liten klinikk som drev et enkelforetak på Linderudsletta. Etter hvert bygde dette foretaket seg større og flyttet inn i lokalene til treningssentret Frisk, som tidligere holdt til på Årvoll. Da Frisk ble kjøpt opp av Elixia, måtte man innse at man hadde to forskjellige filosofier og gå hver sin vei.

– En pasient av oss førte oss hit til dette sjarmerende huset på Bjerke. Alt ble oppgradert, og vi har aldri angret på denne avgjørelsen. Slik ble Puls til, og vi har nå holdt til her i 15 år, smiler Kai Svendsen.

Ønsket er å kombinere diagnoser med frisk trening, og det er slik puls-konseptet kom inn i bildet. Å få være et mindre senter med fysioterapeuter og integrert treningssenter, er noe de får muligheten til i Refstadveien 13.

– Vi driver med frisk trening kombinert med alt fra terapi til gruppetrening, infokurs og kosthold her på huset, sier Susanne Dyrdal.

Åpner dørene

Noe man vil få en smak av når de åpner jubileums-dørene på torsdag. Råd og veiledning fra fysioterapeuter og personlige trenere, spinning, aktiv artrose, aktiv avspenning, yoga, styrketrening og informasjon om kosthold står på programmet for dagen.

– Ønsket er å invitere inn og vise fram. Mange vet at det er et Puls-hus i nærheten, men det er ikke så mange som vet hva det innebærer, sier senterleder Mari Stellander.

– Samtidig har vi en del medlemmer som har vært med siden starten, og som vi ønsker å gjøre litt ekstra stas på. Det vil være servering hele dagen, og vi tilbyr trening og konsultasjon, sier hun.

Tidligere måtte man ha henvisning fra legen før man kunne trene hos Puls-gjengen på Bjerke, det er ikke lenger nødvendig.

– Om pasientene har en diagnose eller ikke, er vi opptatt av å formidle at aktivitet alltid er viktig. Alle skal komme i aktivitet fordi det rett og slett gir best resultat på sikt, avslutter Kai Svendsen.