KLAVERSUKSESS: Leva Berzina og Natalja Shaveco skal skape et gnistrende samspill på klaverkonserten til Østre Aker kirke den 12. november. Foto:
KLAVERSUKSESS: Leva Berzina og Natalja Shaveco skal skape et gnistrende samspill på klaverkonserten til Østre Aker kirke den 12. november. Foto:Bilde 1 av 1

Gjentar klaversuksess

Østre Aker Kirke inviterer til firhendig klaverkonsert.

Konserten er blitt holdt tre ganger tidligere, og etter stor respons har menigheten besluttet å gjenta suksessen.

Klaverkonserten er 12. november klokka 19. Det er professor Natalja Shaveco, som sammen med menighetens egen Ieva Berzina, vil holde konserten.
Shaveco er ansatt ved det Vesturalske kulturinstitutt i Tsjeljabinsk, og er ansvarlig for utdanningen av klaverstudenter som søker seg dit fra store deler av det sentrale Russland.
I tillegg turnerer hun en del som konsertpianist, og tar gjerne den lange reisen til Oslo for å ha konsert sammen med sin kollega Ieva Berzina.

På programmet står musikk fra Michael Glinka, Georg Bizet, Frank Schubert, Francis Poulenc og Igor Stravinski. Sammen med årets konsert vil vi også få oppleve utstillingen «Visuelle klanger i kirkens rom», med bilder av den kjente kunstneren Veslemøy Nystedt Stoltenberg. Hennes bilder blir å se fram til midten av januar.