GROW MEDIELAB - Emma Røkke, Patrick Sognlien, Ildrid Galvez, Dania Jafar, Amama Akram, Dev Mathur, Hannah Westgaard, Miguel Kampevold, Haris Kirun. Kisanet Kiflemariam var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Haris Kirun
GROW MEDIELAB - Emma Røkke, Patrick Sognlien, Ildrid Galvez, Dania Jafar, Amama Akram, Dev Mathur, Hannah Westgaard, Miguel Kampevold, Haris Kirun. Kisanet Kiflemariam var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Haris KirunBilde 1 av 2
Foto:
Foto:Bilde 2 av 2

Sommerjobb for lokalavisa:

GROVE KIDS PÅ GROW

Ungdommene fra GROW Medielab på Ammerudklubben har hatt sommerjobb for lokalavisa. Oppdraget var å skrive artikler om skolestart. Her er en presentasjon av gjengen som har jobbet med prosjektet, sakene de har laget kommer du til nederst i teksten.

Amama Akram (18)
Edvard Munch videregående
Studiespesialisering

– Til vanlig er jeg ansvarlig for ungdomsavisa på Romsås, Straight Outta Romsås. I tillegg tekster jeg videoer og skriver ting her og der. I sommerjobben i år har jeg hatt ansvar for å se over det som skal i Akers Avis Groruddalen. Her har jeg skrevet artikler og navigert sakene vi har bidratt med.

– – –

Dev Raj Mathur (15)
Elvebakken videregående
Informasjonsteknologi og medieproduksjon

– Jeg redigerer videoer til vanlig i GROW, og denne sommeren har jeg tatt bilder og video. Og redigert en del også. Til høsten skal jeg begynne på Informasjonsteknologi og medieproduksjon på Elvebakken, og det var GROW som veiledet meg til å velge det.

– – –

Dania Jafar (15)
Valle Hovin videregående
Studiespesialisering

– Jeg fotograferer, tar intervju og noen ganger klipper jeg videoer. I sommerjobben har jeg intervjuet og fotografert mye. GROW er som en second family for meg.

GROW Medielab
Ungdommene i GROW Medielab har laget denne videoen om gruppa.

– – –

Haris Kirun (19)
ferdig på videregående
Medier og kommunikasjon

– Jeg driver med foto- og videorelatert arbeid i GROW. Jeg var med på å stifte GROW og er veldig glad for å se at det er så mange som er aktive og innom. De siste ukene har jeg jobbet med en dokumentar om GROW, den skal vise og fortelle om oss. Vi håper å få brukt den til å skaffe ressurser til GROW.

– – –

Miguel Alexander Pessoa Kampevold (18)
Elvebakken videregående
Medier og kommunikasjon

– Filming og redigering er det jeg vanligvis gjør i GROW, og det er også det jeg har gjort i sommerjobben. I tillegg har jeg vært med på å dokumentere de forskjellige tilbudene for ungdom i bydelen. Jeg skal gå siste året i Medier og kommunikasjon på Elvebakken videregående, og på GROW kan jeg utvikle ferdighetene mine innenfor media.

– – –

Ildrid Leticia Berge Galvez (15)
Edvard Munch videregående
Kunst, design og arkitektur

– Dette er den første gangen jeg har jobbet aktivt i GROW. Jeg var veldig interessert i foto, så jeg gikk på kursene GROW holdt, og da blomstret interessen min enda mer. Nå jobber jeg med å ta bilder. GROW ga meg sjansen til å utforske interessen min og møte folk med lik interesse.

– – –

Hannah Westgaard (18)
Edvard Munch videregående
Studiespesialisering

– Første gang jeg ble med i GROW, var da jeg hadde sommerjobb i 2020. Det var veldig morsomt med en helt ny opplevelse, og endte opp med å bli starten på noe som skulle bli en viktig del av livet mitt. Jeg driver med det meste av det GROW tilbyr, deriblant foto, video, videoredigering og bilderedigering. Det er også det jeg har gjort denne sommeren. GROW er et sted der jeg føler mye tilhørighet og har vært med på å forme meg som person.

– – –

Emma Charlotte
Villund Rokke (14)
Groruddalen skole

– Jeg begynte med å ta kurs fordi jeg så mye om kursene til GROW på sosiale medier. Da jeg deltok på kursene, kjente jeg at dette var noe jeg ville fortsette med. Nå i sommer har jeg tatt bilder. GROW gjorde det mulig for meg å være rundt folk som liker foto like mye som meg.

Sjekk ut @growmedielab