VISER FRAM ULIKE TEKNIKKER: I løpet av helgens vårmarked vil det bli demonstrasjon av både veving, spinning og karding. Her ser vi Inger Elise ved veven.
VISER FRAM ULIKE TEKNIKKER: I løpet av helgens vårmarked vil det bli demonstrasjon av både veving, spinning og karding. Her ser vi Inger Elise ved veven.Bilde 1 av 2
TID FOR GULT: Østre Aker husflidslag fyller låven med påskestemning.
TID FOR GULT: Østre Aker husflidslag fyller låven med påskestemning.Bilde 2 av 2

Husflidslaget starter påsken allerede nå 

Til helgen kan Østre Aker husflidslag tilby levende tradisjoner og godt håndverk.

– Opplev levende tradisjoner og godt håndverk. Besøkende vil kunne prøve seg på karding, og oppleve gamle tradisjoner og teknikker i ny drakt, sier Kari Lund Ellingsen i husflidslaget. 

Det loves god påske- og vårstemning når husflidslaget åpner dørene inn til låven på Øvre Fossum gård lørdag 16. og søndag 17. mars. I tillegg til marked blir det demonstrasjon av karding, spinning og veving. 

TID FOR GULT: Østre Aker husflidslag fyller låven med påskestemning.

Det er 16 utstillere som vil boltre seg på husflidslagets store arealer i helgen. Her blir det både nye og ukjente fjes å se. Alt fra tekstil og strikk til keramikk, skinnprodukter, smykker, malerier, tovede klær, nyttegjenstander og trearbeid blir å finne, samt mye mer. 

– I kafeteriaområdet serveres hjemmebakst, vafler og kaffe. Ta med familie og venner på en spennende og inspirerende opplevelse, sier Lund Ellingsen.