SPILLER OPP: Romsås storband tar med seg vokalistene Carl Ferdinand og Helle Aase og spiller opp til konsert på Bånkall gård tirsdag kveld. Der blir det både norske og engelskspråklige julesanger i ny og gammel drakt. Det er gratis inngang.
SPILLER OPP: Romsås storband tar med seg vokalistene Carl Ferdinand og Helle Aase og spiller opp til konsert på Bånkall gård tirsdag kveld. Der blir det både norske og engelskspråklige julesanger i ny og gammel drakt. Det er gratis inngang. FOTO: Rolf Kristiansen

Romsås storband på Bånkall gård:

Inviterer til julekonsert

Romsås Storband gjør tradisjonen tro årets siste konsert på Bånkall gård, kulturscenen  som ligger så vakkert til rett under julestjerna helt nord i Oslo.

Med oss på laget til konserten førstkommende tirsdag har vi våre faste vokalister Carl Ferdinand og Helle Aase, som skal ta oss igjennom både norsk og engelskspråklige julesanger i ny og gammel drakt.

Det blir en flott blanding juletoner som blant annet handler om: Nissen, å drømme om jul, å dra hjem til jul, spikking, snø, reinsdyr, og enda mere nisser. Dørene åpner 18.30, med konsertstart 19.00.  Fri entré, men støtt oss gjerne med en friviillig «vipps-billett».

Dette kan bli den siste konserten på Bånkall gård.

sj