Birgitte Lersbryggen
Birgitte Lersbryggen FOTO: Alice Asplund, Nordisk Banjjay/NRKBilde 1 av 4
LITT SLITEN: Birgitte Lersbryggen har imponert hittil i Mesternes Mester. Her måtte hun få litt hjelp av programleder Aksel Lund Svindal etter å ha vært med på å ta lagseier i duathlon.
LITT SLITEN: Birgitte Lersbryggen har imponert hittil i Mesternes Mester. Her måtte hun få litt hjelp av programleder Aksel Lund Svindal etter å ha vært med på å ta lagseier i duathlon. FOTO: Alice Asplund, Nordisk Banjjay/NRKBilde 2 av 4
Birgitte Lersbryggen
Birgitte Lersbryggen FOTO: Alice Asplund, Nordisk Banjjay/NRKBilde 3 av 4
HAR DU FULGT MED?: Birgitte Lersbryggen imponerer i disse dager i sesong 11 av Mesternes Mester på NRK.
HAR DU FULGT MED?: Birgitte Lersbryggen imponerer i disse dager i sesong 11 av Mesternes Mester på NRK. FOTO: Alice Asplund, Nordisk Banjjay/NRKBilde 4 av 4

I tredje episode ble lagfølelsen dyrket i Mesternes Mester. Birgitte fra Lindeberg kjemper videre

Fredag kveld var det lagkonkurranser i Mesternes Mester. Hvitt lag og Birgitte fikk syv poeng, like mye som rødt lag – bak blått lag med 13 poeng.

Brannkonstabel Birgitte Lersbryggen, oppvokst på Lindeberg, fortsetter videre i Mesternes Mester. I episode 3 gikk deltakerne gjennom tre øvelser (hvitt lags poeng i parentes):

Duathlon, svømming og sykling  (5 poeng)
Hinderbane (1 poeng)
5000 meter løping (1 poeng)

Birgitte Lersbryggen FOTO: Foto: Alice Asplund, Nordisk Banjjay/NRK

Birgitte Lersbryggen var landslagsspiller både i fotball, ishockey og innebandy. I sistnevnte var hun som aktiv spiller regnet som verdens beste. I dag er hun brannkonstabel og skal måle muskler med profiler som Tiril Eckhoff og Pål André Helland i NRK-programmet «Mesternes Mester».

Birgitte gjorde «alt» i oppveksten på Lindeberg og Heggen borettslag. Hun spilte bordtennis, badminton, fotball, ishockey, gikk opp Jerikobakken før heisen kom og kjørte slalåm ned, og mye mer.

– Miljøet var bra, og vi var en stor gjeng i alle aldre som alltid var ute. Enten på Furuset, Lindebergklubben eller mellom borettslagene. Det var et fantastisk sted å vokse opp, har hun fortalt til lokalavisen.

Nå kjemper Birgitte fra Lindeberg om gull i «Mesternes Mester»