GLEDER SEG: Gårdsbestyrer Carl-Fredrik Sandkroken-Olafsen inviterer til en innholdsrik og fin søndag på Tveten gård.
GLEDER SEG: Gårdsbestyrer Carl-Fredrik Sandkroken-Olafsen inviterer til en innholdsrik og fin søndag på Tveten gård.

Julegrantenning og konsert med Sølvguttene
. Gårdsbestyreren ønsker alle velkommen

Søndag blir det konsert med sølvguttene, kafé og selvfølgelig julegrantenning på Tveten gård.

– Vi ønsker alle velkommen til Tveten gård første søndag i advent, sier gårdsbestyrer Carl-Fredrik Sandkroken-Olafsen.

Det er utarbeidet et skikkelig program med spennende aktiviteter for både store og små denne søndagen. I låven kan man besøke julemarkedet og finne spennende gaver. Man kan ta gratis julebilde av seg selv og familien ved bod 3. I hovedhuset, også kjent som snekker Andersens verksted, er det juleverksted for barna. Kle deg godt, for det blir også mulighet for hesteridning på ridebanen.

Tveita skoles elever på 2. og 5. trinn har hatt en tegnekonkurranse, og nå skal vinneren kåres. Det blir julekonsert med Alna Janitsjar, og deler av koret til Sølvguttene holder også en julekonsert. Julekonserten er det siste som skjer for kvelden, rett før det blir det tenning av julegrana, og Inger Seim skal si noen ord før grana blir tent.

OPPLEV SØVLGUTTENE: Tradisjonen tro skal Sølvguttene synge jula inn på Tveten gård 1. søndag i advent. FOTO: Rolf E. Wulff

Kafeen holder åpent hele dagen, og der kan man få påfyll med varm drikke og deilige vafler, for å nevne noe.

Det blir ikke anledning til å parkere gratis på Tveita senter, så folk oppfordres til å gå eller ta kollektivt. Det blir heller ingen parkering på gården denne søndagen, bortsett fra noen parkeringsplasser for personer med HC-kort. Det er tillatt med kjøring for av- og påstigning. Mer informasjon finner man på Facebook.