HAN VANT I FJOR: Kjetil Moen fra Furuset seiret i fjor, men lørdag kan man ta tronen fra ham. Da er det finale i Sommerdart'n på Grorud senter fra klokka 13.00 - selve finalen er klokka 13.30. Dette er fra årets runde i forbindelse med Svømme- og aktivitetsdagen på Badedammen, Grorud. FOTO: Rolf E. WulffBilde 1 av 3
REGN MED ASBJØRN: Det bøttet ned da Sommerdart'n besøkte Thon Linne, men Asbjørn Hetle ble tatt godt vare på. FOTO: Rolf E. WulffBilde 2 av 3
1-2-3 GRID: Roger (t.v) og Martin Grid fra Tveita er finaleklare. Lille Tobias må vente i noen år til. FOTO: Rolf E. WulffBilde 3 av 3

Kjetil er allerede kvalifisert til dart-finalen på lørdag, men også du får muligheten til å kjempe om pokalen

Grorud senter er finalearena når Sommerdart’n sine fremste spydspisser møtes til duell for siste gang før årets vinner kåres.

Hver torsdag i sommer, med noen unntak, møttes vi på et kjøpesenter i Groruddalen til pilkasting i avisas mangeårige konkurranse Sommerdart’n. Det ble godt dokumentert på sistesiden med fine reportasjer fra de ulike dagene med morsomme intervjuer og stilige bilder.

Etter hver runde noterte vi vinnerne fra de ulike kjøpesentrene, og disse har vi samlet på en liste vi kaller «Topp ti sammenlagt». Nå er det klart for finalen, og da er det personene på den ovennevnte lista som møtes til finale.

Sted, dato og klokkeslett for årets finale er Grorud senter lørdag klokka 13.30.

MEN: det blir en aller siste runde og mulighet til å sikre seg en finalebillett fra klokka 13.00. Da spiller vi en liten runde fram til det er klart for finalen en halvtime senere.

Det blir selvfølgelig staselige premier til vinneren, trøstepremier til de tapende finalistene, og vi håper generelt sett at lørdagen på Grorud blir fin med hyggelig atmosfære.

Dette er lista «Topp ti sammenlagt», og  de er allerede kvalifisert til finalen klokka 13.30:

1) 27 poeng: Rune Svebakken, Karihaugen