Av Jane Holen
Av Jane HolenBilde 1 av 4
Av Jane Holen
Av Jane HolenBilde 2 av 4
Av Jane Holen
Av Jane HolenBilde 3 av 4
Av Jane Holen
Av Jane HolenBilde 4 av 4

Kreativ kunstutstilling på Årvoll gård. – Jeg liker å male fargerike malerier med en masse folk og forskjellige detaljer

Søndag åpnes det for ny kunstutstilling på Årvoll gård. Det er Jane Holen som skal stå for de figurative og fargerike maleriene som en vil komme i møte med på gården. Kunstutstillingen er gratis å besøke – og alle er velkommen!

Arrangør Frøydis Lerskallen ønsker alle velkommen til Årvoll gård søndag, og forteller om en spennende kunstner som er ute etter å spre glede og kreativitet.

– En vil se akrylmalerier på lerret – bildene er figurative og fargerike med mange spennende detaljer, sier arrangøren fra Bydel Bjerke, Frøydis Lerskallen.

Av Jane Holen

Hun oppfordrer alle som har mulighet til å komme, da utstillingen også er en fin måte å møte andre mennesker på, i tillegg til at det kan være starten på en ny hobby for mange.

– Alle kan bli inspirert av å se på kunst, uansett hvem du er. Kunst er med på å inspirere og spre glede, og jeg tror flere kan få lyst til å prøve selv ved å komme på denne utstillingen. Når det er kunstutstilling på Årvoll gård er det alltid en fin atmosfære, og det er en god anledning til å slå av en prat med andre, sier Lerskallen.

Gleder seg

Kunstneren selv forteller at hun på mange måter har brukt malingen som en form for egenterapi, men at det er kult å se at maleriene også vekker oppmerksomhet.

– For meg gir malingen en ro jeg ikke får ellers, og det har selvfølgelig gitt litt ekstra selvtillit med såpass god respons ved tidligere utstillinger, sier Holen.

Av Jane Holen

– Hva vektlegger du i maleriene dine?

– Jeg har fått dilla på bygg og byliv. Jeg liker å male fargerike malerier med en masse folk og forskjellige detaljer, sier Holen.

– Gleder du deg?

– Ja! Dette blir veldig spennende. Jeg holdt også en utstilling i fjor, hvor responsen var over all forventning. Jeg vet allerede at det kommer en del kjentfolk, men håper også å se noen nye ansikter, forteller Holen.

Det er gratis å besøke utstillingen, men det er også mulighet for å kjøpe de flotte og kreative maleriene til Jane Holen dersom det skulle vært av interesse.

Av Jane Holen

Adresse: Årvollveien 35, 0590 Oslo

Dato: 4. februar mellom klokka 17 og 19