TUSEN BITER: Myrian (9, midten) fant et flott puslespill, mens venninnen Mirab fremdeles var på utkikk etter spennende lopper. Isla (9) var på jobb i bokavdelingen. Her med korpsets leder, Torunn Hestnes. Dette er et arkivbilde.
TUSEN BITER: Myrian (9, midten) fant et flott puslespill, mens venninnen Mirab fremdeles var på utkikk etter spennende lopper. Isla (9) var på jobb i bokavdelingen. Her med korpsets leder, Torunn Hestnes. Dette er et arkivbilde. FOTO: Rolf E. Wulff

Lindebergs store loppemarkedhelg er her

Våren spirer i Groruddalen, og med den kommer også tid for fornyelse – både i hjemmet og i garderobeskapet. Hva med å benytte anledningen til å rydde ut det du ikke lenger trenger, og samtidig gi det en ny sjanse hos et godt formål? Lindebergskolenes musikkorps inviterer til stort loppemarked på Lindeberg skole 20. og 21. april. Ditt bidrag kan gjøre en stor forskjell for korpset.

Det skriver korpset i en pressemelding. Denne helgen bugner det av loppemarkeder i Oslo og Groruddalen, og Lindeberg skole skiller seg ut som en gullgruve for skattejegere. Her finner du alt fra klær, bøker og kjøkkenutstyr til leker, nips og sportsutstyr – til en rimelig pris.

Støtt musikken og miljøet

– Kanskje du har kastet et blikk rundt i hjemmet ditt og tenkt «dette trenger jeg ikke lenger»? Da har du den perfekte muligheten til å gi det en ny sjanse hos loppemarkedet til Lindebergskolenes musikkorps. Men du må være rask. I kveld, fredag 19. april mellom kl. 19.00 og 20.30 kan du levere dine «lopper» i gymsalen på baksiden av Lindeberg skole. Korpset, som arrangerer loppemarkedet år etter år, tar imot med glede.

Vi er alltid på utkikk etter gode lopper, og vi setter stor pris på alt du kan gi oss. Klær, bøker, kjøkkenutstyr, leker, nips, sportsutstyr – alt er velkomment! Hver ting du donerer kan bety en stor forskjell for korpset og for miljøet, sier Torunn Hestnes, leder for Lindebergskolenes musikkorps.

Kaffekopp og god stemning

Loppemarkedet er åpent fra kl. 11 til 16 på lørdag og kl. 11 til 15 på søndag. Du kan betale med både Vipps og kontanter, og i kaféområdet kan du nyte en kopp kaffe og noe fristende å bite i.

Besøk Lindeberg skole denne helgen for å gjøre et kupp og samtidig støtte en verdifull lokal aktivitet. Gjenbruk er bra for både miljøet og lokalsamfunnet – og hvem vet, kanskje du finner en skjult skatt blant alle loppene?