Foto:
Foto:Bilde 1 av 1

Lørdag spiller Jan Eggum, Trond Granlund og Fetter Tom på Lindeberg

Den femtende utgaven av Lindeberg kulturfestival står for tur.

Denne lørdagen, 3. juni, blir det action på Lindeberg. Da er det duket for Lindeberg kulturfestival – en familiedag for alle med aktiviteter og program for både store og små.

Det blir konserter med ovennevnte Jan Eggum, Trond Granlund, Fetter Tom og lokale innslag med Ellingsrud-mannen Tommy Klemp, samt hyggelige aktiviteter som hoppeslott, hest og kjerre, og ansiktsmaling.

Grillen blir også tent, så ta gjerne med deg grillmat hjemmefra. I tillegg til grillmat holder kiosken åpen, og på menyen finner man godbiter fra alle verdenshjørner til en ålreit pris. Dagen starter 10.30 og pågår fram til ca. 20.00.

– Jeg gleder meg veldig mye, siden vi denne gangen også har et veldig bra program. Av artistene ser jeg mest fram til Jan Eggum, Fetter Tom og Trond Granlund, sier Arne Storøy i Lindebergkulturens venner.

Han lover at publikum kan vente seg et spennende program og minnes at stemningen under tidligere år med festivalen har vært veldig god. Storøy tror festivalen har blitt en nabofavoritt i nærmiljøet.

– Jeg tror festivalen betyr veldig mye for Lindeberg, avslutter han.