Haugerud skole. Foto:
Haugerud skole. Foto:Bilde 1 av 2
VINTERCAMP: Dette er noe av det som skjer ved Haugerud skole Foto: Oslo kommune
VINTERCAMP: Dette er noe av det som skjer ved Haugerud skole Foto: Oslo kommuneBilde 2 av 2

Vinterferien:

Muligheter på nærskolen

Ikke alle har mulighet til å dra på hytta i vinterferien. Derfor har enkelte av skolene og fritidsklubbene tilbud på dag- og kveldstid hele uka.

Selv om vinterferien er i gang, er det ikke alle som får muligheten til å reise bort en uke. Med vinterværet på plass er det noen aktiviteter som holdes også lokalt.

På Haugerud skole holder miljøarbeiderne sammen med Trosterudklubben åpent på dag- og kveldstid. Der blir det muligheter for å være med på skøyter, aking, skogstur, filmkveld, matlaging og mer. Påmelding kreves. Aktiviterer mandag-fredag 12.00-17.00, åpen klubb onsdag 17.00-21.00, fredag 18.00-23.00.

Jordal skole har også tilbud til elever som ikke har andre aktiviter i ferien. Miljøarbeiderne tilbyr blant annet flere turneringer i dataspill, brettspill og filmkveld, samt tur til Tryvann. Mandag-torsdag 14.00-20.00.

Aktivitetsskolen på Haugen skole holder åpent med tettpakket program for 1.-4. trinn hele uka. For de yngste blir det blant annet karneval, turdag og matlaging. Alle dagene starter 9.30. Se mer informasjon på skolens nettside.

VINTERCAMP: Dette er noe av det som skjer ved Haugerud skole
 Foto: Oslo kommune

VINTERCAMP: Dette er noe av det som skjer ved Haugerud skole
Foto: Oslo kommune

Haugerud skole.

Haugerud skole.