LOKAL BUTIKKSJEF: Carina Sørum er oppvokst på Ellingsrud. Nå er hun tilbake som butikksjef. Foto:
LOKAL BUTIKKSJEF: Carina Sørum er oppvokst på Ellingsrud. Nå er hun tilbake som butikksjef. Foto:Bilde 1 av 1

Ellingsruddagene 2021

Ny butikksjef på Kiwi

Kiwi-butikken på Ellingsrudåsen har fått en ny, hyggelig og blid butikksjef som smilende tar imot kundene. Det er Carina Sørum, som er oppvokst både på Karihaugen og på Munkebekken som har overtatt som butikksjef fra 1. mai i år. Butikken ligger sentralt plassert på Ellingsrudåsen senter like ved både t-bane og Narvesen.

Dette er den første butikken som Carina har fått ansvaret for som butikksjef, men hun har erfaring fra andre Kiwi-butikker både som ansatt og som assisterende butikksjef i flere perioder. Carina har nå ansvaret for i alt åtte ansatte, slik at de er totalt ni ansatte inkludert henne selv.

Carina trives godt i den nye rollen som butikksjef på Ellingsrudåsen. Det kommer stadig kunder innom som hun kjenner igjen fra oppveksten på Ellingsrud. Det fører selvsagt ofte til en hyggelig prat mellom butikkhyllene eller ved kassa.

Opprinnelig hadde Carina helt andre planer enn å jobbe som butikksjef. Hun prøvde å bli ambulansearbeider, men måtte gi opp prosjektet fordi hun ikke fikk lærlingeplass. Det ble også vekterkurs, men arbeidet som deltidsansatt på Kiwi ved siden av videregående skole førte henne til den jobben hun har i dag. Det startet med at hun ble spurt om å bli assisterende butikksjef i Kiwi på Høybråten, hvor hun arbeidet i tre-fire år.

Carina bor for tiden på Jessheim med samboer og katt. Hun har fått seg førerkort for motorsykkel, spiller dataspill og har planlagt å begynne på ballettskole til høsten. Kanskje får vi etter hvert se en dansende butikksjef mellom hyllene! I alle fall ønsker vi Carina velkommen til Kiwi-butikken på Ellingsrudåsen og ønsker alt godt for driften videre.