VELSMAKENDE: Ole-Fredrik Vergli gikk helt til topps i avisas julekryssord, og ble belønnet med konfekt servert på døra. Foto:
VELSMAKENDE: Ole-Fredrik Vergli gikk helt til topps i avisas julekryssord, og ble belønnet med konfekt servert på døra. Foto:Bilde 1 av 1

Ole-Fredrik vant avisas julekryssord

Han gjør ikke annet enn å løse kryssord, fleiper kona Inger Vergli om ektemannen.

– Jeg syns faktisk kryssordet var vanskelig denne gangen. Men en gang i blant får jeg litt hjelp fra kona. Aftenposten sin var mye lettere, smiler Ole-Fredrik Vergli til avisa som var på besøk hjemme hos familien Vergli på Ellingsrud.

Ole-Fredrik gikk helt til topps i avisas julekryssord sammen med Nils Henrik Andersen og Svein Kvaløy. Samtlige blir belønnet med konfekt. Ole-Fredrik må pent finne seg i å dele konfektesken med sin bedre halvdel.

– Det er stort sett på ettermiddagen og kvelden at jeg løser kryssordene mine. Det er jo stas å gå helt til topps, men det må vel ha vært flere som har hevet seg i toppen? hvor mange lesere har dere? Spør Vergli.

Noen forhold varer livet ut

Ekteparet har holdt avisa siden dattera var ei lita jenteunge og spilte fotball på Ellingsrud IL. Nå er hun blitt voksen og for lengst flyttet ut, men avisa er fremdeles å finne i husstanden.

– Jeg syns den er veldig ålreit. Da får jeg lest meg opp om hva som skjer rundt omkring i nærmiljøet. Vi treffer venner i kulturkjellern på Ellingsrud kirke, og de hadde fått med seg at Ole-Fredrik hadde vunnet julekryssordet, da det ble annonsert i avisa forrige uke, avslutter Inger.