PRIS ETTER PRIS: Adnan Naeem er ikke ferdig-vunnet. Tirsdag venter nok en pris på Romsås-mannen. Dette er fra feiringen på Romsås tidligere i vinter.
PRIS ETTER PRIS: Adnan Naeem er ikke ferdig-vunnet. Tirsdag venter nok en pris på Romsås-mannen. Dette er fra feiringen på Romsås tidligere i vinter.

Romsås-mannen Adnan Naeem får enda en ildsjelpris

Nylig ble Adnan Naeem kåret til årets ildsjel på Idrettsgallaen 2024. Nå står han klar til å motta samme pris av Oslo idrettskrets i rådhuset 6. februar. Prisen er på 15.000 kroner.

Ordfører Anne Lindboe gleder seg til å hedre nasjonale og lokale idrettshelter under feiringen av Osloidretten.

– Osloidretten er bra for folk, for helsa og er viktig for at byen vår er god å vokse opp i. Nå skal vi feire de flotte ildsjelene som står på for at idretten er tilgjengelig og trygg. De fortjener en skikkelig stor takk. I tillegg hadde Oslo mange medaljevinnere i mesterskap i fjor. Det må også feires, sier ordfører Anne Lindboe.

Adnan Naeem får ildsjelprisen for sin ekstraordinære innsats i styrerom, på banen og i hallen. Videre begrunner Oslo idrettskrets prisen med følgende:

«Å drive et idrettslag, er ikke bare en lek. Idrettslaget går ikke av seg selv, men avhenger av at noen rekker opp hånden og tar på seg en av de mange oppgavene som må løses for at aktiviteten skal skje. Årets ildsjel er Adnan Naeem».

Ildsjelen Naeem er dypt takknemlig over kåringen.

– Det er svært mange ressurser som bidrar til å løfte både klubben og nærmiljøet. Målet for fremtiden er å satse enda mer på ungdommer. Vi må fortsette å inkludere dem i ulike roller og sørge for at alle får de samme mulighetene. Sammen står vi sterkere, sier Adnan Naeem.

Det skriver Oslo kommune i en pressemelding. Prisutdelingen finner sted i rådhuset, tirsdag 6. februar klokka 18.00.