Svarttjern skole på Romsås går først i årets barnetog på Karl Johan i år. Etter programmet i sentrum er det aktiviteter og fest i skolegårdene over hele Groruddalen. Foto: Sindre Veum Apneseth
Svarttjern skole på Romsås går først i årets barnetog på Karl Johan i år. Etter programmet i sentrum er det aktiviteter og fest i skolegårdene over hele Groruddalen. Foto: Sindre Veum ApnesethBilde 1 av 1

Hele oversikten:

Skolenes festprogram 17. mai

Her er oversikten over skolene i Groruddalen og programmet for nasjonaldagen.

Grorud skole

07.10: Flaggheising i utvalgte borettslag. Grorud skoles musikkorps spiller i denne
rekkefølgen: Gruesletta boligsameie, Solhaug byggeselskap og Hagelund boligsameie.

08.00: Flaggheising og signali skolegården på Grorud skole. Tale ved rektor Jenny Sundquist. Musikk ved Grorud skoles musikkorps og Gropus.

08.15: Minneseremoni i kirkeparken. Kransenedleggelse ved bautastein og appell ved Selskapet til Grorud Vels leder Bodil Nordvik og nestleder Leif-Runar Forsth. Musikk ved Grorud skoles musikkorps og Gropus.

10.00-13.00: Tradisjonelt 17. mai-arrangement på Grorud skole.

Leker og spillboder for små og store. Loddsalg og underholdning. Byrådsleder Raymond Johansen og elevrådsleder Mahamed Hashi gratulerer med dagen. Salg av grillmat (også halal og vegetar),
kaker, vafler og iskrem med mer. Overskuddet går til FAU og skolens aktivitetsuker. Vi tar Vipps! (#15052).

13.00: Barnetog. Det lokale barnetoget starter fra Grorud skole og avslutter samme sted. Toget går forbi idrettsplassen ned Rasmusbakken til Nordtvet, forbi Deichman, bort Gangstuveien og opp igjen Grorudveien. Toget blir i år arrangert av elevenes foreldre, så det er flott om foresatte går sammen med barna. Alle andre som vil bli med i toget, er også velkommen. Grorud skoles musikkorps spiller. Vi tar forbehold om endringer i programmet. 17. mai-komiteen ønsker små og store hjertelig
velkommen til en hyggelig feiring av nasjonaldagen på Grorud skole!

PS. Det er også mulig å ta lodd i skolens digitale lotteri fra 10. mai t.o.m. 17. mai. Flotte premier! 50 kroner pr. lodd. Betales med Vipps #15052. Merk innbetalingen med ditt telefonnummer.

Hilsen rektor og 17. mai-komiteen

Svarttjern skole

08.00: Flaggheising på skolen. Elever fra 2. trinn holder tale og Romsås Janitsjar spiller.

08.30: Avreise til byen for 1. og 2. trinn. 3. trinn reiser tidligere. Svarttjern skole fyller 50 år og går som nummer 1 i barnetoget i sentrum. 10.00: Vi går fra Festningsplassen.

11.00: Etter barnetoget er vi invitert inn i rådhuset til barnefest. Arrangementet i rådhuset slutter ca. kl. 12.15. Vi tar deretter buss til Tiurleiken skole og regner med å være der ca. 13.00. Barna må altså hentes på Tiurleiken! 12.00: Arrangement for alle barn på Romsås på Tiurleiken skole.

Hilsen rektor

Bjøråsen skole

Det blir kun flaggheising på Bjøråsen skole i år. Vi ønsker alle en riktig god og fredelig 17. mai.

Hilsen rektor

Tiurleiken skole

08.30: Flaggheising. Litt på overtid, men da får vi med oss Romsås Janitsjar som alltid er stas!

09.00: Oppmøte for elever og voksne som skal delta i barnetoget. 09.15: avgang med t-bane ned til byen for alle deltakere i barnetoget.

10.30: Tiurleiken går som skole nr. 28 i barnetoget, sammen med Romsås Janitsjar.

12.00: FAU Tiurleiken og Svarttjern starter sitt arrangement i skolegården. Her blir det mye moro og kos, med salg av pølser, kaker, is og popcorn, og morsomme leker og aktiviteter for barna.

12.30: Rektor ønsker velkommen og elevrådet holder sin tale. 13.45: Romsås Janitsjar, et av norges ledende underholdningskorps spiller opp i skolegården. 16.00: Fest i skolegården avsluttes.

Hilsen rektor

Ammerud skole

08.00: Flaggheising og tale
v/ FAU-leder. NB! 09.00: Senest oppmøte før bussavgang til sentrum. Barnetoget går i sentrum, Ammerud er nr. 29 i toget, bussene er forventet tilbake på skolen ca. 12.30. NB! – forsinkelser kan oppstå.

12.00: Arrangementet på Ammerud skole åpner. Leker, underholdning og kiosksalg hele dagen.

Ca. 13.30: Elevråd og rektors tale.

Ca. 14.00: Konsert med strykeorkesteret.

Ca. 14.30: Konsert m/ Ammerud skolekorps. 15.00: Borgertog.

Hilsen rektor

Rødtvet skole

08.00: Flaggheising. 08.30: Korpset går på Rødtvet.

10.30: Oppstilling til barnetog i øvre skolegård.

10.45: Barnetoget går til sykehjemmet, deretter runde i nabolaget. Avslutter i skolegården.

12.00: Taler og underholdning i skolegården.

12.00: Kafeen åpner i Bessa. 12.30: Gratis aktiviteter
for barna starter.

16.00: Slutt.

Hilsen rektor

Nordtvet skole

17. mai-markering i skolegården. 08.00: Flagget heises.

Ca. 08.05: Arrangementet starter med markering av dagen ved trappa i skolegården. Det blir sang og taler.

Ca. 08.20: Elevene krysses inn for deltakelse i toget og stiller opp klassevis.

Ca. 08.30: Avmarsj tog i nærmiljøet. Vi ønsker alle velkommen til å følge på etter elevene, bakerst i toget. 17. mai-fest på Nordtvet skole. FAU ønsker velkommen til 17.mai-fest i skolegården på Nordtvet skole! Matbodene frister med mye god mat og drikke, spillbodene byr på gøye aktiviteter og det selges lodd med mange fine premier. Kom og vær med på feiringen! Det blir også servert halalmat.

Bonger brukes som betalingsmiddel i matbodene, samt til lodd. Aktivitetskort brukes i spillbodene, og kan «veksles» inn i en fin premie. Betaling av bonger og aktivitetskort gjøres kontant/Vipps.

Ca. 11.30: Leker og mat i skolegården.

Ca. 14.00: Loddtrekning.

Ca. 14.30: Slutt. Hjertelig velkommen til 17. mai-feiring på Nordtvet!

Hilsen rektor

Veitvet skole

Arrangementet i skolegården starter 09.45. Rektor ønsker velkommen; musikk, allsang og taler. Avreise fra skolen til byen for elever som skal gå i toget ca. 10.30. Avmarsj barnetoget fra Festningen som nr. 82.

Buss tilbake til Veitvet skole fra Rådhusplassen for elever som er påmeldt. De barna som ikke blir hentet, blir med bussen tilbake til Veitvet. 17. mai-fest på Veitvet skole v/foresatte på 8. trinn.

Kafé med salg av kaffe, kaker og variert matmeny i tillegg til pølser og brus. Loddsalg, leker og hoppeslott fra 13.00-17.00. Det blir også et borgertog rundt i gatene på ettermiddagen, start 16.15. Velkommen!

Hilsen rektor

Linderud skole

08.00: Flaggheising i Vestre skolegård. Korpset spiller fanfare. Taler og nasjonalsang.

08.45: Oppstilling i vestre skolegård for alle elever som skal delta i barnetoget. Skolekorpset Linderudkadettene er med!

09.15: Avgang fra Linderud skole mot Linderud T-bane. Ca. 10.55: Linderud skole starter som nummer 48 fra Festningsplassen. Vi har bestilt buss til alle elevene. Elevene busses tilbake til Linderud skole.

Ca. 12.30: Elevene kommer tilbake til Linderud skole. Borgertog fra Østre skolegård til Vestre skolegård.

13.00 – 15.30: FAU ved Linderud skole arrangerer 17. mai-feiring i Vestre skolegård med tradisjonelle 17. mai-leker med flotte premier, lykkehjul og salg av god mat og drikke som hører nasjonaldagen til. Kom for å feire 17. mai med hele Linderud. Velkommen!

Hilsen rektor

Vollebekk skole

Vi inviterer til morgensamling 17. mai 08.30. Elevene stiller opp klassevis foran scenen med de voksne som er ansvarlige for klassene. Program fra scenen ved flaggstangen: Rektor ønsker velkommen. Elevinnslag. Elevrådets ledelse taler. Fellessang: «Ja, vi elsker» og «Norge i rødt, hvitt og blått». Elevene i flaggborgen/fanebærerne og elevene på barnetrinnet og V+ som skal delta i barnetoget i byen blir hentet av busser som parkerer i «Kiss and ride» i Vollebekkveien 09.15.

Elevene på ungdomstrinnet reiser med t-bane fra Vollebekk stasjon 09.15. Vi marsjerer til bussene/t-banen etter morgenarrangementet. Vollebekk skole skal gå som nr. 14 i barnetoget, og vi har oppstillingsplass i Myntgata/Kongens gate. Skal du møte direkte i byen, må du se etter fanen til Vollebekk og være på plass senest 09.50.

Tonsenhagen skole går foran oss i toget, som nr. 13. Gratis leker for barna i skolegården fra 13.30 – 16.30. Det blir salg av mat, kaffe og kaker. Lotteri. Vi oppfordrer til bruk av Vipps eller kontanter.

Hilsen rektor

Tonsenhagen skole

08.00: Flaggheising og hilsen v/rektor Trude Nordli. Tonsenhagen skolekorps spiller ved flaggheising.

09.30: Oppmøte for påmeldte barn og ledsagere til 17. mai-toget i sentrum. Sted: Akershusstranda/Kongens gate. Tonsenhagen går som nr 13. i barnetoget. 15.45: Oppstilling av lokalt 17. mai-tog ved bautaen Årvollveien/Østreheimsveien.

16.00: Avmarsj. Togrute: Bautaen Årvollveien/Østreheimsveien – Årvollveien – Dugnadsveien – Selvbyggerveien – stikkvei forbi Tonsenhagen Velhus – skolen. Togordning: 1. Tonsenhagen skolekorps. 2. Tonsenhagen skoles strykeorkester. 3. Barn og voksne fra alle borettslagene. Ca. 16.30: Når toget kommer til skolen: Korpset spiller. Velkommen v/FAU. Tale for dagen v/elevrådsstyret. 16.45: Konsert i aulaen v/Tonsenhagen skoles strykeorkester. 17.00: Aktiviteter for barna. Kantine med salg av kaffe og kaker. Is, pølser, mineralvann osv. fås kjøpt fra boder i skolegården. Tar både kortog Vipps! Sekkeløp, potetløp, ringspill og andre leker. Lotteri (husk småpenger).

18.00: Trekning av lotteri. Arrangør: Tonsenhagen skolekorps, Tonsenhagen skoles strykeorkester, Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) og foreldre fra 2. og 5. trinn. Vi ønsker alle en fin 17. mai-feiring!

Hilsen rektor

Årvoll skole

08.00: Flaggheising og tale for dagen ved fungerende rektor Kelley Wilson og elevrådsleder. Korpset spiller.

10.30: Elevene som skal være med å gå i toget i sentrum møter på skolen.

11.00: Bussavgang. Årvoll skole går i år som nr. 94 i barnetoget i sentrum.

Ca.16.00: Det tradisjonelle borgertoget har avgang fra badedammen på Tonsenhagen. Toget ender på Årvoll skole hvor representanter fra skolens ungdomstrinn arrangerer tradisjonell 17. mai-feiring. Det blir leker, lykkehjul og kakelotteri i kjent stil, samt salg av kaker, drikke og annet godt. Vi ønsker alle i nærmiljøet hjertelig velkommen til en fin 17. mai-feiring på Årvoll.

Hilsen fung. rektor

Refstad skole

10.00: Alle Refstad-elever på 2.-7. trinn har oppmøte på Grev Wedels plass park. Ingen må glemme flagg! 10.45: Avmarsj fra Festningsplassen. Refstad skole går i år som nr. 37 i toget.

Ca 12.00: Oppløsning av toget i Tordenskiolds gate, oppløsningssted 1b. Ettermiddagsprogrammet for Refstad skole fortsetter på Lørenbanen fra 14.30 – 17.00. Det blir da gratis aktiviteter og leker for barna, og lotteri, servering og moro for hele familien. Man kan betale med Vipps eller kontanter. Det er svært begrenset med parkeringsmuligheter i området, og det anbefales derfor å ankomme til fots eller med kollektivtransport. Gratulerer med dagen!

Hilsen rektor

Løren skole

Oppmøte rett sør for Oslo Cruise terminal, Akershusstranda 15, 09.45. Vi går derfra samlet til oppmøteplassen på Festningsplassen. Løren skole er nr. 36 i toget. Ankomst ca. 11.50 på Rådhusplassen hvor vi oppløses i Rosenkrantz gate der elevene blir hentet.

14.00: Arrangement på Løren skole i regi av FAU.
Velkommen!

Hilsen rektor

Teglverket skole

Vi ønsker små og store velkommen til 17. mai-moro på Teglverket skole. Det blir 17. mai-leker, snurrende lykkehjul og lotteri med fine premier. Vi har kafé med deilige kaker, pølser, vårruller, samosa, is og popcorn.

Program: 13.30 – 17.00: Kafésalg med pølser, vårruller, samosa, kaker, drikke, is og popcorn.Lykkehjulet snurrer samt salg av lodd. ca. 14.00: Hasle skolekorps fører an i det lokale toget. NB! Oppstart på Hasle skole.

14.30: Velkommen fra scenen. Tale ved elevrådslederne. Lekene i skolegården starter. Gratis aktiviteter: fyll kortet ditt og få premie!

15.00: Underholdning fra scenen. – Teglverkets skolekor synger – Musikalske innslag og dans fra elever på 2. 3. og 4. trinn. 15.30: Loddtrekning. 17.00: Takk for i dag og vel hjem! Vi tar imot kontanter og Vipps på # 97397

Vel møtt! Arrangementet er i regi av 3. trinn ved Teglverket skole

Hilsen rektor

Bryn skole

Program for 17. mai. 08.00: Flaggheising og tale, korpset spiller. 13.30: Bryn skoles mu-sikkorps går i tog fra Solkroken til skolen.

14.00 – 17.00: Fest på Bryn skole: Åpning 14.00 – 14.15: Korpset spiller musikk og elever på 6.trinn holder tale. Det blir gratis leker for barna på Brynbanen. Vinn premier på lykkehjul eller lodd. Salg av hamburger, pølser, drikke, popcorn og is.

Hilsen rektor

Tveita skole

Velkommen til 17. mai-feiring med oss på Tveita skole, i år på Tveten gård. Det blir flagg-heising

08.00. Rektor ønsker velkommen, etterfulgt av tale av 4. trinns elever, sang, og musikk av Kampen Janitsjar. Tveita skole går som nr. 78 i barnetoget, og er så heldig å få med seg Vålerenga Janitsjar. Elevene fraktes med buss til og fra sentrum.

Fra 15.00 er det arrangement på Tveten gård, i regi FAU. Her blir det morsomme leker, loddtrekning og salg av is, pølser, kaffe og kaker. Vi ønsker små og store Tveita-venner en riktig fin 17. mai!

Hilsen rektor og FAU

Trosterud skole

Trosterud skole ønsker velkommen til årets 17. mai-feiring! I år går vi som nummer 74 i barnetoget. Oppmøte for dagen: 09.00: Flaggheising og taler.

10.15: Avreise med buss fra skolen til sentrum.

Ca. 11.28: Avmarsj fra Prinsessens plass.

12.45: Bussen er tilbake på skolen. 15.00: Familietreff i skolegården i regi FAU. Her blir det underholdning, kiosk med mat, drikke, kaker og is.

Det er satt opp bamsebod, lykkehjul og mye annen moro. Arrangementet avsluttes 17.00.

Hilsen FAU og rektor

Lutvann skole

Velkommen til 17. mai-feiring med oss på Lutvann skole. Det blir flaggheising 08.00, etterfulgt av tale av elevrådsleder og rektor. Lutvann skole går som nr. 3 i barnetoget i sentrum.

14.30 blir det arrangement i skolegården, i regi FAU. Her blir det morsomme leker, loddtrekning og salg av is, pølser, kaffe og kaker. Vi ønsker alle en riktig fin 17. mai!

Hilsen personalet på Lutvann skole

Skjønnhaug skole

08.00: Flaggheising på skolen. Velkommen ved rektor. Vi synger «Ja, vi elsker». Tale for dagen ved elevrådet.

08.45: Oppmøte for elevene som skal bli med bussen til toget i sentrum. Elevene reiser fra skolen med buss og kjøres tilbake til skolen med buss etter toget.

12.00 -15.00: Arrangement på skolen i regi av FAU. Det blir leker og moro på skolens uteområde. Kafeteria og loddsalg m.m. Velkommen til 17. mai-arrangement på Skjønnhaug.

Hilsen FAU og skolens ledelse

Lindeberg skole

Program for dagen: (Alle tider er ca.tider) 08.00 – 08.15: Flaggheising ved flaggstanga. Oppmøte ved flaggstang for elever og foresatte. Flaggheising. Samling og oppstilling ved flaggstanga. Lindebergskoles musikkorps spiller fanfare mens flagget heises, og noen sanger for oss i etterkant.

08.15 – 08.30: Forflytte seg til Torvet (Aulaen inne på Lindeberg skole).

08.30 – 08.45: Sanger ved Lindeberg koret (LKV-koret).

08.45 – 09.00: På Torvet holdes hilsen av Rektor og elevrådsleder. Ord for dagen ved elevrådsleder. Hilsen v/ rektor.

09.00 – 09.05: Opprop, opptelling og oppstilling ved hovedinngangen bak Flaggborgen. Klasse/trinnvis med ledsager. 09.05: Alle trinn er oppstilt og klare til avmarsj med t-banen 09.10.

Vi alle tar t-banen til sentrum, og marsjerer fra byen og frem til oppstilling i Myntgata/Kongensgate, mellom Vollebekk og Jeriko, plass 23. Avmarsj i toget fra Kongens gate ca. 10.21. Vi går som skole nr. 23. Oppløsning på Rådhusplassen, område 3, for de som skal ta buss tilbake. Etter toget kan alle som deltar i barnetoget bli med bussen tilbake til skolen. Buss drar fra Rådhusplassen ca. 11.45-12.00. Elever som skal hentes i byen skal gå til Hieronymus Heyerdahls gate, område 1a (ved siden av Rådhuset) og bli hentet der ca.12.00.

12.30 – 16.00: Arrangement på skolen. Ettermiddagsarrangement ved Lindeberg skole. Det blir kafé på skolens torv. I tillegg blir det mange aktiviteter for store og små.

Hilsen rektor

Jeriko skole

08.00: Flaggheising m/fanfare og nasjonalsangen fra Tut og Blæs.

08.15: Rektor og elevrådsleder holder tale for dagen. Sang ved Jeriko skolekor. Tut og Blæs spiller et potpurri.

08.45: Oppstilling og avmarsj til t-banen (avreise 09.08).

10.23: Estimert avmarsj fra Kongens gate. Jeriko skole går i år som nummer 24 i barnetoget. 11.13: Estimert ankomst Rådhusplassen. Elevene reiser tilbake til Jeriko med buss.

13.30 – 16.00: FAU har eget arrangement på skolen. Kaker, is, brus og aktiviteter. Vi ønsker små og store en riktig fin 17. mai!

Hilsen rektor

Furuset skole

Flaggheising med 17. mai-tale med elever fra 6.trinn, bekransning av Ole Reistads bauta, og musikk 08.00 i skolegården. Alle er velkommen. Furuset skolekorps leder an i borgertog fra Furuset skole 10.00.

Alle er velkommen til å bli med i toget! Etter toget, fra 11.00 til 13.00, blir det tradisjonell 17. mai-feiring i skolegården med leker for barna, kafé, hest og vogn med mere. Velkommen! Furuset skole og FAU ønsker alle en feiende flott 17. mai.

Hilsen FAU og rektor

Haugen skole

Alle barn og voksne inviteres til 17. mai-fest på Haugen skole!

08.00: Flaggheising på Haugen skole. Haugen skolekorps spiller.

10.00: Arrangement på Haugen skole i regi av FAU. Det vil bli lokalt 17. mai-tog 10.30 med avmarsj fra grusbanen i skolegården. Etter toget blir det spill, lek og moro, underholdning, loddsalg og salg av mat (saftige hamburgere og kebab, deilig pizza, gode pølser, spenstige kaker og leskende drikke).

15.00: Programmet avsluttes. Gratulerer med dagen!

Hilsen rektor

Høybråten skole

07.00: Korpset spiller i gatene på Høybråten: 08.00: Flaggheising i skolegården.

09.15: Elevene stiller opp til avgang tog i skolegården. 09.30: Rektor ønsker velkommen: 17. mai-tale ved elev på 7. trinn, 17. mai-korpset spiller.

10.00: 17. mai-tog, årets rute er Bergtunveien – Fredheimveien – Linjeveien- Idrettsveien – Nybyggerveien – Kringveien/Høybråtenveien – Ca. 10.30: Markering ved Bautaen med kransenedlegging og tale ved elevrådsleder. «Ja, vi elsker» og «Gud signe vårt dyre fedreland».
17. mai toget fortsetter: – Høybråtenveien – Bergtunveien – tilbake til Høybråten skole.

Ca. 11.30: Toget avsluttes med «Ja, vi elsker» og Høybråtenmarsjen på skolen. Høybråten skolekor synger, Høybråten skoles musikkorps spiller, både Hovedkorps og Juniorkorps. Høybråten skoles musikkorps står for arrangementet i skolegården: 09.00: Kafeteriaen åpner.

11.30: Lotteri, og leker i skolegården. 12.30: Høybråten skoles strykeorkester spiller i amfiet.

15.00: Arrangementet i skolegården avsluttes. 18.00 – 20.00: arrangeres «Stikk innom» for skolens elever i musikkrommet. Vi ønsker elever og foresatte en flott 17. mai!

Hilsen rektor

Bakås skole

Vi ønsker alle i nærmiljøet til den aller første 17. mai-feiringen på ny skole. Etter barnetoget arrangerer FAU aktiviteter i skole-gården. 08.00: Korpsmusikk med Bakås Blæs & Vilt, flaggheising og elevtale. 08.45: Oppstilling for avreise med buss til byen. Vi går som nr. 19 i barne-toget. Bakås skole og FAU ønsker alle en fantastisk 17. mai.

Gratulerer med dagen fra FAU og skolens ledelse

Ellingsrudåsen skole

Velkommen til årets 17. mai-feiring.

08.00: Flaggheising, sang, og tale.

08.30: Buss til Oslo sentrum for elever, lærere og ledsagere.

12.00: Arrangementet på skolen åpner.

12.30: Buss returnerer fra Oslo sentrum.

13.00: Velkommen og åpningstale.Velkommen til en trivelig feiring for alle – store som små uansett vær og vind. Gratis aktiviteter for barna. Mat og drikke til den sultne. Kake,is og godis til den fysne. Loddsalg med flotte premier. Kort, vipps og kontant. Alt overskudd går til Ellingsrudåsen FAU til bruk for trivselsfremmende tiltak og sosiale arrangementer for elevene. Arrangør FAU og klassekontakter ved 3. trinn.

15.00: Arrangementet avsluttes

Hilsen rektor

Haugenstua skole

Vi ønsker velkommen til en hyggelig feiring av nasjonaldagen. Haugenstua skole skal gå som nummer 77 i barnetoget i sentrum, og alle som skal gå i toget møter i skolegården 10.10. 13.00 – 15.00 inviterer FAU til hyggelig arrangement i skolegården med tradisjonelle leker for barna og salg av is, brus, kaker og kaffe. Velkommen!

Hilsen rektor

Stovner skole

Velkommen til 17. mai-feiring. 08.00: Flaggheising, og appell ved rektor Ellen Janne Granum. Stovner skolekor synger.

08.15: Festgudstjeneste i Stovner kirke ved sokneprest Elise Gillebo Skredsvik.
Stovner skolekor synger.

10.45: Oppstilling på skolen, og avreise med buss til barnetoget i byen.

12.00: Kafeen åpner på skolen med mye godt som pølser, is, popcorn, kaker… 13.30: Arrangement i skolegården: Tradisjonelle 17. mai-leker, lotteri og lykkehjul.

Ca. 14.00: Elevene kommer tilbake.

Ca. 15.00: Inne i skolens gymsal: Tale ved elevrådsleder. Konsert med Stovner skolekor.

Ca. 16.00: Slutt.

Hilsen rektor

Rommen skole

08.00: Flaggheising og markering i skolegården.

08.45: Avgang med buss til barnetoget i sentrum. Rommen skole går som nummer 2 i barnetoget fra Festningsplassen.

13.00: FAU inviterer til lek og moro på skolen. Alle er velkommen!

Gratulerer med dagen fra skolens ledelse

Vestli skole

Vi ønsker alle i lokalmiljøet velkommen til 17. mai-feiring ved Vestli skole. Flaggheising 08.00. Gratulasjonshilsen fra rektor Gro Høydal Nesse og elevrådet ved Jamila Abdullahi Bile Gure og Adam Touray. FAU arrangerer tog i nærmiljøet og feiring i skolegården.

09.30: Oppstilling nedre skolegård. 10.30: Velkommen til hyggelig feiring med kafé, grilling og leker for barna. Gratulerer med dagen.

Hilsen rektor og FAU

Har ser vi Vestli skole på Karl Johan i fjor.

Har ser vi Vestli skole på Karl Johan i fjor.