I FJOR: Mange hekser har et litt dårlig rykte på seg, men denne heksa var både snill og nysgjerrig på lille Max.
I FJOR: Mange hekser har et litt dårlig rykte på seg, men denne heksa var både snill og nysgjerrig på lille Max.

Søndag blir det trolldom på magiske Årvoll gård

Da står tradisjonsrike Barnas vinterdag for tur med både spenning, vafler og kanskje litt skumle innslag på menyen.

Tidligere kalt Vinterdag på Årvoll gård, nå Barnas vinterdag på Årvoll gård, finner sted søndag fra klokka 12.00 til 15.00 med et innholdsrikt program.

Viktig: voksne er også velkommen, og av erfaring vil mange av aktivitetene også appellere godt til gårdens store gjester.

Det blir blant annet et små-nifst gjensyn med det som i fjor viste seg å være veldig ålreite hekser. I tillegg til trolldom kan man slå seg løs i sløyden, være med på dukketeater og spise mange vafler i kafeen, og mye mer.

Møteplass i bydelen

– Det heter jo Barnas vinterdag, men på en god dag er vi alle litt barn, så la oss si en målgruppe på 1 til 80 år, sier Ivar Tollefsrud i Bjerke Lions og leder av brukerforumet på Årvoll gård som arrangerer den trivelige dagen.

Hensikten med dagen er å skape et hyggelig tilbud i nærområdet med et morsomt og appellerende program for både store og små – men særlig de små. Og selvfølgelig å vise fram den fine gården på Årvoll og tilgjengeliggjøre den for nærmiljøet.

– Det er flere gode grunner til å komme. Blant annet de mange aktivitetene og å støtte opp om et fint arrangement i nærmiljøet. Jeg kan garantere en fantastisk dag med spennende program uavhengig av alder, påpeker Tollefsrud.

I tillegg til ovennevnte aktiviteter blir det: fremvisning i akrobatikk, flammeblåsere, ansiktsmaling, sløyd, sjakk og rubiks, pølse- og pinnebrød-grilling, kafé, og alle kunstnere som har sitt atelier på gården holder det åpent for publikum.

Ubegrenset moro, begrenset parkering

– Hva gleder du deg mest til?
– Siden jeg skal være med å arrangere denne dagen og alt som skal skje, grugleder jeg meg litt. Neida, jeg ser veldig fram til å se gårdstunet og lokalene på gården fylt med mange som hygger seg med mat og aktiviteter, svarer Tollefsrud.

– Hvordan er det med parkering?
– Vi har en parkeringsvakt som sørger for at biler kan lempe av last, men parkering må skje et annet sted.