HEDERSPRIS OG REKRUTTERING: Torstein Winger (t.h), Ragnar Torgersen og resten av Groruddalen Miljøforum håper på innspill fra avisas lesere - både når det gjelder gode kandidater til årets hederspris, men også nye potensielle styremedlemmer i forumet. Foto:
HEDERSPRIS OG REKRUTTERING: Torstein Winger (t.h), Ragnar Torgersen og resten av Groruddalen Miljøforum håper på innspill fra avisas lesere - både når det gjelder gode kandidater til årets hederspris, men også nye potensielle styremedlemmer i forumet. Foto:Bilde 1 av 3
HYLLER HELHET OG ILDSJELER: Groruddalen Miljøforum tar gjerne imot gode forslag til hederspriskandidater for 2021. Ragnar Torgersen kan ikke love ballonger, men mottakeren av prisen vil absolutt gjøres stas på i løpet av året. Foto: Rolf E. Wulff
HYLLER HELHET OG ILDSJELER: Groruddalen Miljøforum tar gjerne imot gode forslag til hederspriskandidater for 2021. Ragnar Torgersen kan ikke love ballonger, men mottakeren av prisen vil absolutt gjøres stas på i løpet av året. Foto: Rolf E. WulffBilde 2 av 3
SØKER: Leder i Groruddalen Miljøforum, Torstein Winger, sier man er på jakt etter nye styremedlemmer. Foto: Martine Myhre
SØKER: Leder i Groruddalen Miljøforum, Torstein Winger, sier man er på jakt etter nye styremedlemmer. Foto: Martine MyhreBilde 3 av 3

Tid for å nominere ildsjelene:

Hvem får miljøforumets hederspris for 2021?

Kjenner du til noen som har gjort en ekstraordinær innsats for Groruddalen? Noen som bidrar til et bedre miljø både lokalt og på kryss og tvers av dalen? Da vil Groruddalen Miljøforum gjerne høre fra deg!

Historiens om Groruddalen Miljøforums hederspris strekker seg tilbake til 1990, og siden den første utdelingen har man hvert år trukket fram og gjort stas på en ildsjel i Groruddalen – fra Boris Hansen til Vidar Berget. Nå har altså tiden kommet for å ta en titt på hvem som fortjener utmerkelsen for 2021.

– Derfor trenger vi forslag til gode kandidater, gjerne velbegrunnede og gjennomtenkte forslag, sier miljøforumets Ragnar Torgersen.

– Hvorfor er dette en viktig pris, Ragnar?

– Det handler om den felles tankegangen om Groruddalen som helhet. Og da er det spesielt moro å kunne løfte fram folk som har et engasjement også utover sitt eget lokalmiljø og gi en hyllest til dem som står for de samme verdiene som Groruddalen Miljøforum.

HYLLER HELHET OG ILDSJELER: Groruddalen Miljøforum tar gjerne imot gode forslag til hederspriskandidater for 2021. Ragnar Torgersen kan ikke love ballonger, men mottakeren av prisen vil absolutt gjøres stas på i løpet av året.
 Foto: Rolf E. Wulff

HYLLER HELHET OG ILDSJELER: Groruddalen Miljøforum tar gjerne imot gode forslag til hederspriskandidater for 2021. Ragnar Torgersen kan ikke love ballonger, men mottakeren av prisen vil absolutt gjøres stas på i løpet av året.
Foto: Rolf E. Wulff

Torgersen peker også på at rekka med prisvinnere fra 1990-2020 viser litt av historien bak Groruddalen.

– Se på den lista – det her er virkelig folk som har stått på for dalen og gjort en sterk innsats i mange år.

Og det er også et viktig poeng med hedersprisen, at det ikke slett ikke bare handler om innsatsen som er lagt ned det siste året.

– Her har man gjerne litt perspektiv, og begrenser seg ikke til aktiviteten i 2021, understreker Torgersen.

Det praktiske

• Fristen for å nominere er 1. februar.

• Forslag bes sendes på epost til miljoforum@groruddalen.no og merkes «GMs hederspris 2021» i emnefeltet.

SØKER: Leder i Groruddalen Miljøforum, Torstein Winger, sier man er på jakt etter nye styremedlemmer.
 Foto: Martine Myhre

SØKER: Leder i Groruddalen Miljøforum, Torstein Winger, sier man er på jakt etter nye styremedlemmer.
Foto: Martine Myhre

Æresprisen skal altså deles ut på årsmøtet tirsdag 15. mars, og forberedelsene er godt i gang også knyttet til resten av møteinnholdet.

Siden smittesituasjonen er en evig joker om dagen, er det fremdeles uklart om møtet vil holdes fysisk i Grorudveien 3 som vanlig, et større lokale, eller om man går for en nettløsning igjen.

– Vi håper naturligvis at vi kan treffes fysisk. Og etter årsmøtet blir det uansett et åpent møte med spennende tema, så her er det bare å holde av kvelden, sier GM-leder Torstein Winger.

I den anledning har han en oppfordring til publikum:

– Vi trenger nye styremedlemmer, og derfor oppfordrer avisa lesere til å foreslå personer rundt om i Groruddalen som kan ha glede av slikt arbeid – og det er naturligvis lov å melde på seg selv.

Interesserte kan henvende seg til enten miljoforum@groruddalen.no eller Torstein Winger på 912 40 247.