SETT AV DATOEN: Groruddalen Miljøforum inviterer til det store valgmøtet i Groruddalen tirsdag 27. august. Her fra det tilsvarende møtet før valget i 2015. Foto:
SETT AV DATOEN: Groruddalen Miljøforum inviterer til det store valgmøtet i Groruddalen tirsdag 27. august. Her fra det tilsvarende møtet før valget i 2015. Foto:Bilde 1 av 1

Groruddalen Miljøforums valgmøte:

Setter tonen for valget

Hold av tirsdag 27. august – da er det duket for det store valgmøtet i Groruddalen på Grorud samfunnshus.

Den viktigste datoen i årets fylkes- og kommunevalg er naturligvis selve valgdagen 9. september. Den nest viktigste er 27. august. Da inviterer nemlig Groruddalen Miljøforum til sitt store valgmøte i Grorud samfunnshus.

Det store, overordnede spørsmålet er også det soleklart viktigste: Hvordan vil partiene bidra til å gjøre Groruddalen til et enda bedre sted å bo?

Utfordrer politikerne

Selve gjennomføringen av møtet blir over den samme velprøvde lesten som tidligere. Et panel med én representant fra hvert parti blir utfordret på en rekke spørsmål om Groruddalen. Nytt av året er møtelederen, den erfarne journalisten Kjersti Kanestrøm Lie. Blant temaene hun skal spørre ut politikerne om, er boligutbygging og fortetting, samt de mange samferdselsløftene man har blitt presentert for ved tidligere valg.

I tillegg til at møteleder Kanestrøm Lie vil utfordre politikerne på de nevnte temaene, er det også åpent for og oppfordret til at tilhørerne også kommer med sine hjertesaker og spørsmål til de folkevalgte.

Dørene åpner altså i Grorud Samfunnshus (ved Nordtvet skole), tirsdag 27. august klokka 17.30. Alle er velkommen!