STÅR PÅ: Styreleder Ragnar Torgersen i Groruddalen Miljøforum forteller at forumet aldri før har hatt så mange høringsuttalelser som de hadde i løpet av fjoråret. Foto:
STÅR PÅ: Styreleder Ragnar Torgersen i Groruddalen Miljøforum forteller at forumet aldri før har hatt så mange høringsuttalelser som de hadde i løpet av fjoråret. Foto:Bilde 1 av 1

– Vi har vært veldig engasjerte

Groruddalen Miljøforum var særdeles aktive i løpet av 2014. Til uka har de årsmøte hvor fjorårets arbeid ramses opp og ny dagsorden settes.

– I løpet av 2014 har vi hatt veldig mange høringsuttalelser, mye mer enn tidligere. Vi har engasjert oss i flere saker fra ulike deler av Groruddalen og det har vært spesielt mange utbygginger, forteller styreleder Ragnar Torgersen i Groruddalen Miljøforum.

Noen av disse sakene er Tungtransportplanen for Groruddalen, utbygging av Linderud og Lutvann leir og nedleggelse av lokalbiblioteker som til slutt ble stoppet.

Flere av sakene vi har vært opptatt av i 2014 ruller og går fortsatt. Mest sentralt i år er utviklingen av Hovinbyen som vi også engasjerer oss i, forteller Torgersen.

En del gjenvalg

Slik situasjonen foreligger nå peker mye på gjenvalg i styret. Torgersen har gitt tommel opp til valgkomiteen og derfor selv på gjenvalg.

Styrelederen viser til et ordinært årsmøte som fortsetter i form av et åpent medlemsmøte med besøk fra Steinar Saghaug og Nasreen Begum fra Furuset. Saghaug skal snakke om «Friluftsliv i nærområder» og Begum om innvandrerkvinners bruk av nærområdet.

Medlemmene får anledning til å ta opp andre saker om det er ønskelig, uten at det må meldes inn på forhånd, påpeker Torgersen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.