Det saltes langs veiene nå. Dagens snøfall har skapt en del utfordringer i Groruddalen, og politiet melder om flere ulykker på grunn av det glatte føret. Politiet oppfordrer til å la bilen stå når forholdene er som nå. Foto:
Det saltes langs veiene nå. Dagens snøfall har skapt en del utfordringer i Groruddalen, og politiet melder om flere ulykker på grunn av det glatte føret. Politiet oppfordrer til å la bilen stå når forholdene er som nå. Foto:Bilde 1 av 1

Veldig glatt enkelte steder … nyfalt snø skjuler isen

Snøen laver ned over Groruddalen og skjuler isen. Da blir det glatt.

Det er svært glatt enkelte steder, noe som har ført til flere bilulykker. Spesielt gangveier og andre steder der det ikke var bart før snøen kom vil det være spesielt glatt. Politiet anbefaler at man lar bilen stå om man kan for å unngå ulykker. Det er meldt om flere trafikkuhell som følge av føret. Om du skal ut på veiene bør du kjøre forsiktig. Snøværet vil vare til langt på natt, i følge Yr.

Politiet melder blant annet om flere ulykker i trafikken nå i ettermiddagstimene. Den siste meldingen gjelder en kollisjon mellom fire biler i påkjøringsfeltet til E6 inngående ved Alnabru. Det er ikke meldt om personskader, men den ene bilen har fått omfattende skader. Bergingsbil er på vei.