PÅ TOPPEN: Øystein Kielland i Akers Avis Groruddalen tok med blomster og gratulerte banksjef Monica Belinchon med nytt kontor i Økern portal. Hun har ansvaret for personmarked i Oslo og Akershus for Sparebank 1 Østlandet. Blomstene ble overrakt på det berømte taket på Økern portal - med hele Groruddalen i bakgrunnen.
PÅ TOPPEN: Øystein Kielland i Akers Avis Groruddalen tok med blomster og gratulerte banksjef Monica Belinchon med nytt kontor i Økern portal. Hun har ansvaret for personmarked i Oslo og Akershus for Sparebank 1 Østlandet. Blomstene ble overrakt på det berømte taket på Økern portal - med hele Groruddalen i bakgrunnen. FOTO: Rolf E. Wulff

Banken satser stort i Groruddalen. Nå med ny filial på Økern

Sparebank 1 Østlandet har tydelige ambisjoner i og rundt Oslo. Nå forsterkes satsingen med flere ansatte og et nytt kontor på Økern, nærmere bestemt i Økern portal.

Beliggende i flotte lokaler ved inngangen til Økern portal ut mot selve Økern, ligger de synlig og lett tilgjengelig for kundene. Sparebank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 Oslo-Akershus er del av samme konsern som satser offensivt i Oslo. De har flere kontorer i hovedstaden. Kontoret i Økern portal blir er en viktig brikke i satsingen deres i regionen.

Banken og meglerne har vært opptatt av at Økern portal har en sentral beliggenhet, setter bærekraft høyt og ligger i et av Oslos tydelige vekstområder.

– Oslo og omegn er viktig for oss, og denne etableringen har vi stor tro på. Den vil øke tilstedeværelsen og synligheten vår i Oslo og utfylle vårt etablerte kontornettverk i hovedstaden på en god måte, sier Monica Belinchon. Hun er Sparebank 1 Østlandets banksjef for personmarked i Oslo og Akershus.

Økern-området er i en utrolig vekst og er i ferd med å bli et svært betydningsfullt område i hovedstaden, både når det gjelder å bo, arbeide og drive næringsvirksomhet. Sparebank 1 Østlandet ser hvilket potensial det ligger i å etablere seg nederst i Groruddalen og fant det helt naturlig å etablere seg i områdets store signalbygg.

– Økern portal er helt spesielt med god synlighet og en meget sentral beliggenhet. Det er ikke uten grunn at andre betydelige store og viktige virksomheter som for eksempel Telia og Digitaliseringsdirektoratet også har funnet sin plass her, påpeker Monica.

– Vårt nye kontor i Økern portal passer vårt konsept perfekt. Det gir nærhet til kundene og ligger i et område i Oslo som er i sterk vekst med en rekke barnefamilier, etablerere og bedrifter. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med næringsmeglerne og eiendomsutviklerne i selskapet Malling som har vært tett på i hele prosessen og ivaretatt alle våre ønsker og behov, sier Monica.

– Vi er kjempefornøyde og gleder oss til å komme i gang. Vi har allerede forelsket oss vilt i det praktfulle bygget hvor vi ikke minst kan nyte den fantastiske utsikten fra toppen. Spesielt på denne tiden av året hvor vi kan nyte lunsjen der oppe, legger hun smilende til.

Med Økern-kontoret vil Sparebank 1 Østlandet ha totalt ni kontorer i og rundt hovedstaden.