VELKOMMEN INN: Oliver Waagenes (t.v.) og Derege Shumet gleder seg til å ønske kunder velkommen inn på nyåpnede Jula på Alna, i A-møblerbygget.
VELKOMMEN INN: Oliver Waagenes (t.v.) og Derege Shumet gleder seg til å ønske kunder velkommen inn på nyåpnede Jula på Alna, i A-møblerbygget.Bilde 1 av 1

Jula har åpnet på Alnabru: – Dette har vi venta lenge på

Et nytt tilskudd har kommet til Alna-området. I underetasjen til A-møbler-bygget kan du nå få kjøpt alt du trenger til snekkerprosjektene.

Det er fullt trøkk i den nyåpnede butikken onsdag ettermiddag. Alle kassene er bemannet med smilende ansikter, og massevis av fornøyde kunder har gjort et kupp.

– Vi er nesten tomme for sjokolade, sier Derege Shumet i Jula og smiler.

Som seg hør og bør for en nyåpning har de hatt salg på blant annet sjokolade. Også flere av verktøyene som er satt ned i pris har gått unna.

– Det er veldig travelt, sier Shumet, og påpeker at etter hvert som folk blir ferdig på jobb vil det bare bli mer og mer folksomt.

Etterlengtet beliggenhet

Jula glir inn i et veletablert miljø med lignende butikker. Det er etterlengtet.

– Alna kommer til å gjøre det kjempebra. Det er en super beliggenhet for oss. Dette har vi venta lenge på, understreker han.

Med flere møbelbutikker og andre butikker rett over veien, samt A-møbler i etasjen over, håper og tror det nye teamet på Alna at den nye filialen vil gjøre det godt. Antall kunder som allerede har vært innom tyder på det.

– Det har vært etter forventningene. Vi trodde det ville bli travelt, smiler Shumet.

Butikken har i forbindelse med åpningen flere tilbud, som varer helt fram til desember. Kanskje årets julegave kommer fra nettopp Jula på Alna?