REAGERTE KJAPT: Politi, ambulanse, to redningsbiler og en brannbil var fort til stede da det ble meldt om en front mot frontkollisjon på Romsås.
REAGERTE KJAPT: Politi, ambulanse, to redningsbiler og en brannbil var fort til stede da det ble meldt om en front mot frontkollisjon på Romsås. FOTO: Rolf E. WulffBilde 1 av 6
GIKK BRA: Utrykningsleder brann, Eirik Velten, kunne konstatere at ingen personer kom til skade i front mot  front-ulykken på Romsås.
GIKK BRA: Utrykningsleder brann, Eirik Velten, kunne konstatere at ingen personer kom til skade i front mot front-ulykken på Romsås. FOTO: Rolf E. WulffBilde 2 av 6
SKIKKELIG SMELL: Det kunne fort ha gått riktig galt da to biler kolliderte front mot front i Sverre Iversens vei på toppen av Romsås.
SKIKKELIG SMELL: Det kunne fort ha gått riktig galt da to biler kolliderte front mot front i Sverre Iversens vei på toppen av Romsås. FOTO: Rolf E. WulffBilde 3 av 6
TAUES VEKK: Begge bilene ble fraktet bort.
TAUES VEKK: Begge bilene ble fraktet bort. FOTO: Rolf E. WulffBilde 4 av 6
KRAFTIG SMELL: Ingen av de to bilene var kjørbare etter front mot frontkollisjonen.
KRAFTIG SMELL: Ingen av de to bilene var kjørbare etter front mot frontkollisjonen. FOTO: Rolf E. WulffBilde 5 av 6
LITT OLJESØL: Brannvesenet dekker til litt olje som ble liggende igjen på veien.
LITT OLJESØL: Brannvesenet dekker til litt olje som ble liggende igjen på veien. FOTO: Rolf E. WulffBilde 6 av 6

Ingen kom til skade under en front mot front-kollisjon på Romsås

En real front mot front-kollisjon utspant seg i Sverre Iversens vei på toppen av Romsås ved 18.30 tiden i kveld. Heldigvis var det ingen av personene i de to bilene som kom til skade.

Det kunne se verre ut enn det var, siden både poilitibil, sykebil og hele to redningsbiler og en brannbil ble sendt til stedet. Dessuten var det store skader i fronten på begge bilene.

KRAFTIG SMELL: Ingen av de to bilene var kjørbare etter front mot front-kollisjonen. FOTO: Rolf E. Wulff

– Siden vi får melding om at det er snakk om en front mot front ulykke og ikke et trafikkuhell, generer det umiddelbart en utrykning i denne størrelsesorden som dette, sier utrykningsleder brann ved Bryn Brannstasjon, Eirik Velten.

– Men heldigvis gikk det så bra som det kunne gå med de personene som var involvert. Ambulansen har allerede dratt av gårde (selv om Akers Avis Groruddalen var relativt raskt  til stede) etter at de sjekket dem, legger Velten til.

GIKK BRA: Utrykningsleder brann, Eirik Velten, kunne konstatere at ingen personer kom til skade i front mot front-ulykken på Romsås. FOTO: Rolf E. Wulff

Begge bilene er ikke lenger kjørbare og blir fraktet bort. Det blir utført standardundersøkelser på ulykkesstedet. I tillegg tok politiet alkoholtest på de to bilførerne og snakket ellers med vitner på stedet.

SKIKKELIG SMELL: Det kunne fort ha gått riktig galt da to biler kolliderte front mot front i Sverre Iversens vei på toppen av Romsås. FOTO: Rolf E. Wulff

Det ble oppdaget en del oljesøl på veien, men det fikk brannvesenet dekket til med nødvendig materiale.

Kommentarer