KVELDSSTENGT I HVERDAGEN: T-banen vil gå som normalt fram til klokka 21.00 søndag-torsdag, samt hele fredag og lørdag. På kveldstid er t-banen stengt mellom Jernbanetorget og Brynseng/Økern. Foto: Ørjan Brage
KVELDSSTENGT I HVERDAGEN: T-banen vil gå som normalt fram til klokka 21.00 søndag-torsdag, samt hele fredag og lørdag. På kveldstid er t-banen stengt mellom Jernbanetorget og Brynseng/Økern. Foto: Ørjan BrageBilde 1 av 2
SENTRUMSTENGT PÅ KVELDEN SØNDAG-TORSDAG: Slik vil t-banen gå på kvelden søndag til torsdag. Merk at kun linje 4 vil gå mellom Vestli og Økern etter klokka 21. Det vanlige linjekartet vil gjelde på dagtid og hele fredag og lørdag. Foto: Ruter
SENTRUMSTENGT PÅ KVELDEN SØNDAG-TORSDAG: Slik vil t-banen gå på kvelden søndag til torsdag. Merk at kun linje 4 vil gå mellom Vestli og Økern etter klokka 21. Det vanlige linjekartet vil gjelde på dagtid og hele fredag og lørdag. Foto: RuterBilde 2 av 2

Kveldsstengt gjennom sentrum for t-banen

Søndag til torsdag vil det være kveldsstengt mellom Jernbanetorget og Brynseng/Økern. Det blir satt opp buss fra Brynseng.

Det skal gjøres vedlikehold på t-banetunnelen fra 27. februar til 24. mars. For å gi rom til arbeidet, vil det være kveldsstengt på strekningen etter klokka 21 søndag til torsdag. Banen vil gå som vanlig fredag og lørdag. Den vil også gå som normalt søndag 6. mars.

– Vi velger å stenge på kveldstid fordi det er det alternativet som gir minst belastning for kundene våre, forklarer Jan Rustad, kommunikasjonsrådgiver i Sporveien.

På kveldstid i hverdagene er det færre passasjerer som bruker t-banen, slik at det blir smidigere.

– Det har hendt at vi har hatt stengt på dagtid, men da prøver vi å legge stengingen over ferie, for eksempel gjennom påsken. Da setter vi også opp busser, sier Rustad.

SENTRUMSTENGT PÅ KVELDEN SØNDAG-TORSDAG: Slik vil t-banen gå på kvelden søndag til torsdag. Merk at kun linje 4 vil gå mellom Vestli og Økern etter klokka 21. Det vanlige linjekartet vil gjelde på dagtid og hele fredag og lørdag.
 Foto: Ruter

SENTRUMSTENGT PÅ KVELDEN SØNDAG-TORSDAG: Slik vil t-banen gå på kvelden søndag til torsdag. Merk at kun linje 4 vil gå mellom Vestli og Økern etter klokka 21. Det vanlige linjekartet vil gjelde på dagtid og hele fredag og lørdag.
Foto: Ruter

Slik kan du reise

linje 2 (Ellingsrudåsen og Østerås) vil du måtte ta buss 93 fra Brynseng for å komme ned til Jernbanetorget. Mellom Stortinget og Jernbanetorget går linje 3 eller 5. Buss 93 vil gå hvert tredje minutt, men det anbefales å planlegge for at reisen kan ta lenger tid.

Linje 4 vil gå langs Grorudbanen til Storo og Majorstua. Om du skal til Jernbanetorget kan du ta trikk 17 eller buss 31 mellom Sinsen/Carl Berners plass. Du kan ta buss 60 mellom Hasle og Jernbanetorget.

linje 5 vil t-banen kun kjøre mellom Sognsvann og Jernbanetorget.

Ruter anbefaler at du bruker reiseplanleggeren for å finne ut hvilken løsning som passer best. Det anbefales også å planlegge for ekstra reisetid om du skal reise på kvelden.