Kvinne funnet drept på Hellerud – mann i tyveårene siktet

Politiet åpner drapsetterforskning etter å ha funnet en drept kvinne på en adresse på Hellerud. En mann i 20-årene er siktet for drapet.

Tidlig tirsdag morgen fikk politiet i øst melding om en trafikkulykke på E6 i Eidsvoll. En bil hadde kjørt på feil side av veien og kollidert med en bil med to personer. Det var store materielle skader, men alle de involverte fikk lettere skader og ble kjørt til sykehus. Leder for drapsseksjonen, Anne Solem, opplyste tirsdag ettermiddag at funn på kollisjonsstedet førte dem til en adresse på Hellerud der de fant en drept kvinne.

Føreren av bilen som lå på feil side av veien har nå blitt siktet for drapet av kvinnen. Han er ikke kjent for politiet fra før og det skal være en relasjon mellom han og den antatte kvinnen. Politiet har ikke bekreftet identiteten til den drepte kvinnen, men Solem sier at de har en sannsynlig identititet og har varslet pårørende med forbehold.

Politiet hadde tirsdag ettermiddag ikke gjennomført avhør med siktede. Det er planlagt gjennomført i løpet av de neste dagene. De ville heller ikke gå ut med mer utfyllende informasjon om avdøde, siktede eller hendelsen. Under avhøret vil motiv og hendelsesforløp stå sentralt.

– Per. nå er vi tidlig i etterforskningen. Jeg kommer ikke til å si noe mer om hendelsen eller personen for å unngå påvirkning av etterforskningen, understreker Solem gjentatte ganger under pressekonferansen tirsdag ettermiddag.