VELTET: Et fullastet vogntog veltet i en rundkjøring i Nedre Kalbakkvei fredag formiddag. Foto:
VELTET: Et fullastet vogntog veltet i en rundkjøring i Nedre Kalbakkvei fredag formiddag. Foto:Bilde 1 av 2
BISTÅR: En redningsbil fra Oslo brann- og redningsetat er på stedet og vil etterhvert hjelpe til med å fjerne vogntoget fra veien. Foto:
BISTÅR: En redningsbil fra Oslo brann- og redningsetat er på stedet og vil etterhvert hjelpe til med å fjerne vogntoget fra veien. Foto:Bilde 2 av 2

Lastebil veltet

Alle nødetater rykket ut til Nedre Kalbakkvei fredag formiddag etter at en lastebil veltet i en rundkjøring.

Politiet meldte om ulykken klokka 10.19 og lastebilen veltet midt i rundkjøringen ved innkjøringen til Alfasetveien.

Føreren er blitt tatt ut av kjøretøyet og sjekket av ambulanse, fremstår bevisst, men er skal ha store smerter.

– Vedkommende klaget på smerter i underkroppen og har store smerter i beina og er derfor kjørt til sykehus. Hvor alvorlig skadeomfanget er, er uvisst akkurat nå, forteller operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt.

Det er en del trafikale problemer på stedet og politiet har sperret av veien ved rundkjøringen før Østre Aker vei og driver med manuell dirigering.

– Vi jobber fortsatt på stedet og vil fjerne kjøretøyet etterhvert, men før vi kan fjerne det er vi nødt til å tømme det, forteller operasjonslederen.

Vogntoget skal ha vært fulllastet med metallskrap da det veltet i rundkjøringen i retning mot Alfaset.

Politiet oppfordrer nå bilister som skal kjøre Nedre Kalbakkvei til å ta alternative kjøreruter om det er muligheter for det.

– Trafikken blir dirigert på stedet, men det blir nok en del forsinkelser. Det kan derfor være lurt å velge en annen vei, om man har mulighet for det, avslutter Aune.