Drukningsulykke Stenbruvann 2. juli 2024. En voksen kvinne omkom. Luftambulansen var også på plass for å bistå.
Drukningsulykke Stenbruvann 2. juli 2024. En voksen kvinne omkom. Luftambulansen var også på plass for å bistå. FOTO: Rolf E. WulffBilde 1 av 3
Drukningsulykke Stenbruvann 2. juli 2024. En voksen kvinne omkom.
Drukningsulykke Stenbruvann 2. juli 2024. En voksen kvinne omkom.Bilde 2 av 3
Drukningsulykke Stenbruvann 2. juli 2024. En voksen kvinne omkom. Bjørn Kristian Bratlie (f.v), Bjørn Nuland og Svend Bjelland.
Drukningsulykke Stenbruvann 2. juli 2024. En voksen kvinne omkom. Bjørn Kristian Bratlie (f.v), Bjørn Nuland og Svend Bjelland. FOTO: Rolf E. WulffBilde 3 av 3

Omkom i drukningsulykke tirsdag ettermiddag i Steinbruvann

Personen som ble hentet opp fra Steinbruvann tirsdag ettermiddag er dessverre omkommet.

– Vi har fått melding om at en person er funnet i vannet her på Steinbruvann. Og da vi kom fram ble det umiddelbart startet livreddende førstehjelp, men dessverre er personen omkommet, sier innsatsleder i politiet, Svend Bjelland.

Bjørn Kristian Bratlie (f.v), Bjørn Nuland og Svend Bjelland. FOTO: Rolf E. Wulff

Personen er identifisert og politiet jobber nå med å varsle de pårørende. Det skal dreie seg om en voksen person.

– Vi vet hvem vedkommende er. Vi ønsker ikke å gå ut med det nå, og det er rett og slett fordi vi ikke har fått varslet pårørende.

– Det var politiet som var først på stedet og brakte vedkommende på land, og vi fikk umiddelbart bistand av brann og helse, legger Belland til.

Brann- og redningsetaten hadde dykkere i vannet.

– Når vi har funnet en person i vannet, da gjennomfører vi et søk med dykkere for å forsikre oss om at det ikke er flere personer i vannet, sier innsatsleder brann- og redningsetaten, Bjørn Kristian Bratlie.

Alt tyder på det dreier seg om en tragisk ulykke.

– Nå vil vi gjøre en teknisk undersøkelse her på stedet, bare for sikkerhets skyld, for å utelukke at det kan ha skjedd noe straffbart. Men alt tyder på at dette er en ulykke, avslutter Bjelland.