Bodil Nordvik (t.v.) og Leif-Runar Forsth håper at både politikere og interesserte tar turen til Grorud samfunnshus 14. juni. Foto:
Bodil Nordvik (t.v.) og Leif-Runar Forsth håper at både politikere og interesserte tar turen til Grorud samfunnshus 14. juni. Foto:Bilde 1 av 1

Møt Groruddalens bystyre-kandidater

Nysgjerrig på hva kandidatene fra Groruddalen faktisk ønsker å få gjennomført om det blir bystyreplass på dem til høsten? Onsdag 14. juni kan du stille de harde spørsmålene.

– Vi ønsker at groruddølene selv skal komme med sine innspill og at kandidatene fra Groruddalen skal være på plass for å svare, forklarer Bodil Nordvik.

Sammen med Leif-Runar Forsth, styreleder i Oslo Velforbund, gleder hun seg til å samle så mange som mulig av bystyrekandidatene.

– Uansett om man er på førsteplass eller sisteplass på lista, er man velkommen! Så lenge man er fra Groruddalen, sier han med et lurt smil.

Publikum bestemmer

I motsetning til andre valgmøter er det ikke fastsatt ett enkelt tema for det politiske møtet. Her er tanken at kandidatene presenterer seg selv, før ordet overlates til publikum.

– Betyr det at hvis man lurer på planene for kollektivtransporten, så kan man ta ordet fra publikum og spørre?

– Det er helt riktig, bekrefter Forsth og Nordvik.

Håpet er at samtlige partier blir representert under møtet, slik at alle deltakerne kan få muligheten til å bli kjent med de håpefulle politikerne.

– På de tidligere møtene vi har arrangert har publikum vært veldig positive. Det blir noe annerledes enn et vanlig valgmøte, lover Nordvik.

Møtet er i Grorud samfunnshus onsdag 14. juni fra klokka 18.00-21.00. Det blir lett servering. Personer som står på liste til bystyret med adresse i Groruddalen kan melde seg på ved å sende e-post til bo-no@online.no.