KAN BLI PÅVIRKET: Linje 31 har flere ganger i vinter blitt innstilt på grunn av kjøreforholdene. Den kan også bli påvirket av april-snøen. (Foto: Ruter).
KAN BLI PÅVIRKET: Linje 31 har flere ganger i vinter blitt innstilt på grunn av kjøreforholdene. Den kan også bli påvirket av april-snøen. (Foto: Ruter).Bilde 1 av 3
DETTE KAN KOMME: Det vil snø de neste to dagene. Om det blir like ille som denne januardagen, gjenstår å se.
DETTE KAN KOMME: Det vil snø de neste to dagene. Om det blir like ille som denne januardagen, gjenstår å se.Bilde 2 av 3
TRØBLETE BAKKE: Bakken opp til Tonsenhagen er kjent for å skape problemer vinterstid. Her fra oktober, da en buss kjørte seg fast i bakken.
TRØBLETE BAKKE: Bakken opp til Tonsenhagen er kjent for å skape problemer vinterstid. Her fra oktober, da en buss kjørte seg fast i bakken.Bilde 3 av 3

Vinterføret er tilbake, kan prege ettermiddagsrushen

Rundt lunsjtider begynte det meldte snøværet. Det skal fortsette å snø gjennom torsdagen og fredagen. Det kan få konsekvenser, spesielt på veiene.

Vinteren er ikke over ennå. Natt til i dag har et snøvær bevegd seg nordover, og det er ventet opp mot 15 centimeter med snø i Oslo gjennom de neste to dagene.

De som har vært i byen i påsken har kanskje allerede rukket å legge om til sommerdekk. Om det gjelder deg, bør du la bilen stå gjennom de neste dagene. Det kan være glatt, spesielt på småveiene i boligområdene. Anbefalingen er heller å ta kollektivtransport til jobb.

Ruter anbefaler reisende å beregne litt bedre tid enn vanlig når det nå skal begynne å snø igjen. Bussene fikk som kjent store problemer flere ganger i vinter da det snødde kraftig, som blant annet førte til at samtlige busslinjer ble innstilt i flere timer.

DETTE KAN KOMME: Det vil snø de neste to dagene. Om det blir like ille som denne januardagen, gjenstår å se.