Hana Temsamani Foto:
Hana Temsamani Foto:Bilde 1 av 1

Takk for alt!

Redaktør Hjalmar Kielland døde brått og uventet 11. mai. Da byrådsleder Raymond Johansen avla avishuset en visitt dagen etter, oppfordet han oss til å legge fram en kondolanseprotokoll.

Vi tok ham på ordet, og siden har protokollen fått sin naturlige plass på resepsjonsdisken. Den ble også tatt med til minnesamværet etter begravelsen i Grorud kirke.

På bildet over ser vi en av avisens gamle medarbeidere, Hana Temsamani, ta pennen fatt. Hun var student ved journalistutdanningen i Oslo da hun første gang kom i kontakt med avisen.

Om intervjuet med redaktør Kielland skriver hun:

«Jeg husker at jeg tenkte at jeg aldri har blitt intervjuet av en leder med et så stort hjerte for lokalsamfunnet – og for det han har skapt. Kielland vil alltid ha en stor plass i mitt hjerte ettersom han tok sjansen på en nyutdannet journalist.»

Vi vet at redaktøren så store muligheter i Hana, et talent utenom det vanlige, og det gikk ikke lang tid før leserne fikk servert føljetongen «Hana i Gransdalen». Over en hel side – hver eneste uke – presenterte Hana spennende saker og ikke minst – mennesker – i Gransdalen på Furuset.

I dag jobber Hana Temsamani med noe helt annet. Hun er jurist i et stort internasjonalt selskap med 50.000 ansatte, etter et to år langt mellomspill ved den norske EU-delegasjonen i Brüssel. Men starten i Groruddalen, under redaktør Kiellands entusiastiske ledelse, glemmer hun aldri. Faktisk savner hun oss litt, sa hun med et smil.

PS! Kondolanse-protokollen blir liggende på disken også gjennom neste uke, – om noen skulle ha lyst og anledning til å ta en tur.