_DSC0040

Vi trenger en by med mindre forskjeller

Jeg er kandidat til bydelsutvalget i Bjerke fordi jeg ønsker å kjempe mot de økende forskjellene i byen vår. Vi trenger at byen vår tar kraftige grep mot økende fattigdom og for en rettferdig miljøpolitikk!

Forskjellene i Oslo er tydelige når man ser på boligmarkedet. Prisene på boliger har skutt i været de siste årene, og mange opplever det som en umulig drøm å kjøpe sitt eget hjem, tilsvarende er det også blitt vanskeligere å leie en god bolig

Forskjeller handler ikke bare om økonomi og utdanning. Det handler også om tilgjengelighet til kultur, fritidstilbud og grønne områder. Vi må sørge for at parker og rekreasjonsområder er tilgjengelige for alle, uavhengig av hvor man bor. Derfor må vi også få reversert det katastrofale vedtaket om en massiv boligbygging på den gamle BAMA-tomta, den bør brukes til park, fotballbaner og andre samfunnsnyttige formål.

Som kandidat til bydelsutvalget i Bydel Bjerke er mitt mål klart: Jeg vil jobbe for å minske forskjellene, øke støtten til frivilligheten, gi flere mulighet til å komme i jobb og ikke minst at vi utvikler byen vår for innbyggerne ikke utbyggerne!

Andreas Lindrupsen
4. kandidat Rødt Bydel Bjerke