JUBEL I AVISHUSET: Herrestafetten ble nesten litt kjedelig, men vi klager ikke. Gratulerer til hele Norge med nok et gull. Foto:
JUBEL I AVISHUSET: Herrestafetten ble nesten litt kjedelig, men vi klager ikke. Gratulerer til hele Norge med nok et gull. Foto:Bilde 1 av 1

VM-jubel i avishuset

Det er obligatorisk på alle norske arbeidsplasser med en pause fra arbeidet når det er langrenn på TV-skjermen. Akers Avis Groruddalen er intet unntak.

Bortsett fra det bitre nederlaget mot söta bror på kvinnestafetten har skifesten i Seefeld minnet mer om et NM enn et VM. Nordmennene er overlegne (stort sett) og gullmedaljene kommer nærmest på bestilling.

Groruddalens mann, Sjur Røthe, har allerede gull fra 30-kilometeren skiathlon, og på fredag tok han årets andre vm-gullmedalje, da han sørget for at landsmannen, Johannes Høsflot Klæbo, fikk et best mulig utgangspunkt på sin etappe i duell med sin russiske kompis Sergej Ustjugov.

Klæbo lot Ustjugov gå foran og dra i store deler av den siste etappen, men få kilometer før mållinja takket nordmannen for følget og parkerte russeren. Gratulerer til Røthe, hele det norske herrelandslaget, og alle nordmenn som følger med på skifesten i Østerrike.