BLID MURSTEINSJENTE: Maria Huijuan (17) var klar til innsats, før hun la ut på mursteinsalgtur på Høybråten. Det hele til inntekt for det nye klubbhuset til Høybråten og Stovner IL.
BLID MURSTEINSJENTE: Maria Huijuan (17) var klar til innsats, før hun la ut på mursteinsalgtur på Høybråten. Det hele til inntekt for det nye klubbhuset til Høybråten og Stovner IL. FOTO: Rolf E. Wulff

For hver murstein Maria selger, kommer idrettslaget ett steg nærmere nytt klubbhus

Et av tiltakene for å finansiere det nye klubbhuset til Høybråten og Stovner IL etter at det gamle brant ned, er å selge murstein.

For hver murstein som blir solgt tar klubben et steg nærmere et flunkende nytt klubbhus. Mursteinene er designet og tegnet inn på klubbhuset ved hjelp av arkitekten. Kjøper du en murstein, vil du være med å prege det flotte bygget, for du får ditt eget navn – eller familienavnet – på mursteinen.

– Det er viktig for oss å få et nytt klubbhus, selvsagt hjelper jeg til, smiler Maria Huijuan (17).

Hun spiller for HSIL jenters 2006 lag.

– Klubben har delt ut flyers på forhånd med beskjed om at man kan forvente at vi jentene på 2006-laget kommer til å banke på døra i kveld. Vi håper å få solgt mange mursteiner, smiler hun – og legger i vei ut i søndags-kvelden med mursteinsalg i blikket.