KONTROLL: Løypeleggerne Stein Blomseth (t.v.) og Mathias Benjaminsen har kontroll på kart og løyper. Foto:
KONTROLL: Løypeleggerne Stein Blomseth (t.v.) og Mathias Benjaminsen har kontroll på kart og løyper. Foto:Bilde 1 av 2
NATTORIENTERING: Nattorientering byr på masse spenning. Her fra Lillomarka arena da under NightHawk i 2019. Foto:
NATTORIENTERING: Nattorientering byr på masse spenning. Her fra Lillomarka arena da under NightHawk i 2019. Foto:Bilde 2 av 2

Historisk helg i vente når Lillomarka O-lag arrangerer NM på hjemmebane

Den kommende helgen arrangerer Lillomarka O-lag for aller første gang i historien NM i orientering.

Fredag 24. september er det duket for NM i nattorientering gjennom fantastisk flott natur i Lillomarka. Løpet vil foregå fra Lillomarka Arena, med start klokka 20.00 på kvelden. Det er både junior- og seniorklasser, og siste klassevinner vil være i mål rundt midnatt. Arenaen vil ha begrenset tilgjengelighet fra fredag morgen.
 
Søndag 26. september er det klart for Norgescup-finalen innlagt i det tradisjonsrike Gromløpet, som arrangeres for 41. gang. Her skal avgjørelsen i årets Norgescup foregå, samtidig som orienterings-mosjonister i alle aldre deltar i etterkant av finaleløpene. Løpet er også finale i ungdomscupen i Akershus og Oslo o-krets.

NATTORIENTERING: Nattorientering byr på masse spenning. Her fra Lillomarka arena da under NightHawk i 2019.

NATTORIENTERING: Nattorientering byr på masse spenning. Her fra Lillomarka arena da under NightHawk i 2019.

Lillomarka O-lag ser fram til en spennende helg. Parkering vil i all hovedsak være på p-plassene ved Badedammen. Lillomarka Arena vil være stengt for annen aktivitet under selve arrangementene.

Orienteringslaget henstiller også terrengsyklister til ikke å sykle i Røverkollen-området under søndagens løp. For øvrig er det bare å komme seg ut på gåtur og oppleve orienteringseliten på nært hold på stiene i marka. Speakertjeneste vil det kun være på arenaen på søndag.

Fredagens norgesmesterskap vil også bli live-sendt på Facebook og YouTube med kameraer fra start og mål, intervjuer, samt løpende kamera ute i terrenget hvis teknikken er med. Det blir også live-overføring av gps-tracking av løperne med kart fra kl. 21.00 og til over midnatt.

Lillomarka arena

Lillomarka arena