Tilsvarende scener som i fjor er å forvente når Joshua Kings fotballskole til helgen igjen braker løs på Rommensletta.
Tilsvarende scener som i fjor er å forvente når Joshua Kings fotballskole til helgen igjen braker løs på Rommensletta. FOTO: Rolf E. WulffBilde 1 av 1

I helgen braker Joshua King fotballskole på Rommensletta løs

Fotballskolen til Joshua King arrangeres i helgen på Rommensletta fra fredag 21. juni til søndag 23. juni. Arrangementet byr på en blanding av fotballtrening, sosiale aktiviteter og muligheter for å lære av en av Norges beste fotballspillere.

Fotballskolen har stort fokus på sportslig utvikling og skal være en sosial arena der alle kan delta uten at det avhenger av forholdene i fars og mors lommebok.

Joshua King vil selv være til stede for å dele sine erfaringer og inspirere de unge talentene.

I lys av debatten rundt høye deltakeravgifter og stort utstyrspress i norsk idrett har Joshua King tatt initiativ til en gratis fotballskole støttet av sponsorer med et høyt samfunnsengasjement.

Joshua King og Mats Zuccarello har i flere år jobbet målbevisst for å bryte ned økonomiske barrierer i norsk idrett, og nå samarbeider de for å gi flere barn og unge et bedre tilbud.

Joshua King uttrykker sin stolthet over samarbeidet på Zuccarellostiftelsen sine hjemmesider: 

– Jeg kunne ikke vært mer stolt. Det er fantastisk stort for meg. Dette er en «match made in heaven». Jeg gleder meg til å kunne gi tilbake til barn som er i samme sko som jeg var i for 20 år siden.

Mats Zuccarello deler Kings entusiasme:

– Sammen presenterer vi Joshua King Football Camp, en arena for selvutvikling og mestringsfølelse, uansett kjønn og bakgrunn. Dette er starten på noe som forhåpentligvis blir mye større og som vi håper skal fungere i mange år etter at karrieren min og din er over.