Farida (t.h.) tok imot alle varmt med nydelige vafler!
Farida (t.h.) tok imot alle varmt med nydelige vafler! FOTO: Jamil Dost

Norway Cup på Furuset:

Ingen Norway Cup uten vafler!

Verdens største fotballturnering hadde ikke vært det samme uten nystekte vafler. Med på kjøpet følger trofaste kiosk-frivillige som sørger for at det alltid er vafler å servere.

På søndag oppfordret styreleder i Furuset IF Fotball og ansvarlig for Norway Cup på Furuset, Hege Ajer Petterson, alle groruddøler til å stikke innom Furuset for å få med seg den gode stemningen på sletta like ved IKEA. Hun fristet med nystekte vafler og godt fotballspill.

På dag to har de levert til alle lovnader. Stemningen har vært upåklagelig, fotballen har vært av høy kvalitet og vaflene har vist seg å falle i smak hos både tilskuere og deltakere. I kiosken på sletta finner vi blant andre Farida. Hun har stått på i to dager, og både servert pølser og stekt vafler. Hun er strålende fornøyd med turneringen så langt.

– Det har gått veldig bra! Det går i mange pølser og vafler, forteller Farida mens hun trekker på smilebåndet. 

Etter en kort prat viser det seg at Farida har en sønn som spiller for Furuset G13, og at hun derfor stiller opp der det trengs. Det er ikke første året hun er med, og etter alle solemerker heller ikke det siste.

Konklusjonen er entydig – hvis du har lyst på gode fotballkamper og utsøkte vafler, er Furuset stedet å være!