FEST I ÅR IGJEN: Slik så det ut da deltakeren til idrettsfesten «Multisportuka» samlet seg til bilde i fjor. Nå er det klart at det blir en ny runde igjen i august i år. Foto:
FEST I ÅR IGJEN: Slik så det ut da deltakeren til idrettsfesten «Multisportuka» samlet seg til bilde i fjor. Nå er det klart at det blir en ny runde igjen i august i år. Foto:Bilde 1 av 3
FAVORITTØVELSE: Deltakerne på «Multisportuka» får prøvd seg på en rik variasjon av idretter. Myrball er blant manges favorittøvelser. Foto:
FAVORITTØVELSE: Deltakerne på «Multisportuka» får prøvd seg på en rik variasjon av idretter. Myrball er blant manges favorittøvelser. Foto:Bilde 2 av 3
HAPPY: Gudbrand Bakke fra Lillomarka Skiklubb gleder seg over at de kan arrangere «Multisportuka» igjen i august. Foto:
HAPPY: Gudbrand Bakke fra Lillomarka Skiklubb gleder seg over at de kan arrangere «Multisportuka» igjen i august. Foto:Bilde 3 av 3

Multisportuke – i år også!

Lenge var det usikkerhet om årets utgave av Multisportuka til Lillomarka Skiklubb og HSIL kunne bli gjennomført, men nå har man fått grønt lys – og det er ennå noen ledige plasser.

– Forberedelsene er i full gang, og vi satser på den samme uka som vi alltid har gjort. Det vil si uke 33 mellom 10.-14. august, sier Gudbrand Bakke fra Lillomarka Skiklubb.

Sammen med HSILs langrennsgruppe skal de nok en gang arrangere den populære Multisportuka i august.

– På grunn av korona-situasjonen blir årets Multisportuke muligens litt annerledes. Mesteparten av aktivitetene vil foregå i Lillomarka Arena, og vi vil selvsagt sørge for å holde oss innenfor idrettens smittevernregler, sier Bakke.

HAPPY: Gudbrand Bakke fra Lillomarka Skiklubb gleder seg over at de kan arrangere «Multisportuka» igjen i august.

HAPPY: Gudbrand Bakke fra Lillomarka Skiklubb gleder seg over at de kan arrangere «Multisportuka» igjen i august.

Plass til flere

Pr. i dag er det allerede påmeldt godt over 100 deltakere, men Gudbrand Bakke presiserer at det er plass til noen flere.

– Ja, vi har en grense på cirka 160 deltakere. Det er egentlig antall instruktører som ofte er med å sette begrensninger for antall barn/unge som vi har plass til. I år må vi kanskje dele opp i enda mindre grupper enn tidligere år, men det er uansett fritt fram og melde seg på igjen nå, sier Bakke.

Fem aktive dager

Multisportuka er for gutter og jenter mellom ni og 15 år (2005-2011). Gjennom fem svært aktive dager vil deltakerne få være med på varierte og spennende økter med rulleski, bryting, sykkel, orientering, skyting, bading, kanopadling, ballspill, myrfotball, klatring, bandy på rulleski, elghufs og ikke minst diverse morsomme multisportskonkurranser. Dette betyr et meget variert program og arrangørene sier gjerne at de har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene. Instruktørene underveis er Lillomarka og HSILs ski-juniorer. De har utlån av rulleski for de som ikke har, men oppfordrer deltakerne til å gi beskjed om dette ved påmeldingen. Du melder deg på via www.multisportuka.no.

FAVORITTØVELSE: Deltakerne på «Multisportuka» får prøvd seg på en rik variasjon av idretter. Myrball er blant manges favorittøvelser.

FAVORITTØVELSE: Deltakerne på «Multisportuka» får prøvd seg på en rik variasjon av idretter. Myrball er blant manges favorittøvelser.