50 år

KOSELIG MIMRESTUND: Vi tok turen til Bjørn Erik Johnsen som var blant dem som fikk i gang Romsås IL for 50 år siden sammen med dagens leder Sissel Smeby. Det ble mimring om fortid og noen høydepunkter gjennom årene, samt klubbens viktige funksjon for både idrett og samholdet i lokalmiljøet den dag i dag. På veggen bak øverst til høyre er det bilde av sønnen Erik Johnsen svevende gjennom luften. Gutten som seks år gammel satte utfor ganske krevende store Ravnkollbakken og siden tok OL-sølv i Calgary i 1988. Foto: Rolf E. Wulff

Romsås IL fyller 50 år – inviterer til stor fest på søndag

Abonnement
TVEITA SENTER: Sånn så det ut på Tveita i 1978. Da Tveita åpnet dørene i 1970 hadde sentret 550 parkeringsplasser og skulle betjene 25.000 mennesker (Foto: OBOS). Foto:
Tveita senter:

Norges første kjøpesenter med overbygg jubilerer med 50 år

Abonnement
STOR GLEDE: Biblioteket er for barna. Abel (9, bak f.v.), Hjalmar (9), Elder (2, foran f.v.) og Rubi (5) var blant de som fikk kost seg med kake under feiringen av biblioteket. Foto:
Deichman Bjerke fyller år:

50 år med bokglede!

Abonnement
BIBLIOTEKET FYLLER ÅR: Til helgen skal 50-årsjubilanten Deichman Bjerke feires. Seksjonsleder Ragnhild Stuler (midten), Ida Kjølmoen og Sveinung Lutro er godt i gang med forberedelsene. Foto:
Hipp hipp:

Deichman med 50 år på Bjerke og til helgen skal det feires

Abonnement
DANSET PÅ SENTRET: Duo Crew startet jubileumsfeiringen med dans. Foto:
Linderud senter 50 år:

Duo Crew danset
i gang festen

Abonnement
STOLTE VINNERE: Selma (11) og Elias (12) fikk gavekort av senterleder Gudrun Røed (midten) på Linderud senter for beste idé. De gikk seirende ut av kunstutstillingen sammen med Mathumintha (11), som ikke var til stede. Foto:
Linderud senter 50 år:

Tyvstartet med kunstutstilling

Abonnement
MYE FANTASI: Sander (12), Agata (11) og Wahhin (12) har alle forskjellige meninger om hvordan Linderud senter kan se ut om 50 år. Foto:

Spår fremtiden til
Linderud senter

Abonnement