Alna BU

Foto:
Alna bydelsutvalg:

Erklærte en «slags» klimakrise

Abonnement
FORESLÅTT NEDLAGT: Fra 1. august i år har Teisen gård barnehage vært en underavdeling av den midlertidige barnehagen Teisenparken. Grunnet lave søkertall på barnehagene på Teisen er avvikling og sammenslåing av barnehagene i dette området aktuelle temaer. Foto:
Forslag til budsjett og økonomiplan i Alna BU:

Avvikling og sammenslåing av overflødige barnehager i Alna

Abonnement
STINN BRAKKE: Sjelden har det vært vanskeligere å finne seg en sitteplass i Alna BU. Foto:
Møte i Alna bydelsutvalg:

Beboerparkering til besvær

Abonnement
Foto:
Høringssvar om Teisenveien 5:

Steile fronter i Alna BU

Abonnement
RØD-GRØNT BUDSJETT: Sånt blir det fort når Ap og Knut Røli (I midten) har flertall. Men både Tore Syvert Haga (SV) og Morten Svensson (MDG) fikk gjennomslag for mange av sine hjertesaker også. Foto:

Budsjett under press

Abonnement
BEKYMRET BYDELSUTVALG: Knut Røli og Monique Nyberget Hiller er skeptiske til det nye forslaget for Manglerudprosjektet. Her ved den foreslåtte nye traseen for E6, der Smalvollveien går i dag. Foto:

Skeptiske til planene

Abonnement
OVERRASKET: Anne Grete Orlien fikk Alna bydelspris 2016 av BU-leder Knut Røli (Ap) og leder Ivar Morken av Alnas oppvekst- og kulturkomité (OKK). Foto:
Alna bydelsutvalgsmøte:

Overrasket med bydelspris

Abonnement
?UENIGE OM STRATEGISK PLAN: Monique Nyberget-Hiller (Ap, t.v) reagerer på at Høyre ikke ønsket å komme med forslag i Strategisk plan for Bydel Alna 2017-2020. Her sammen med BU-leder Knut Røli (Ap), sekretær Gro Leander Nordaas og bydelsdirektør Tore Olsen Pran.? Foto:

Feide om strategisk plan

Abonnement
NEDSTEMT: Her stemmer Frp og Høyre imot vedtaks-utsettelse av den strategiske planen, men flertallet ved Ap, SV og MDG sørger for utsettelse. Foto:

Trumfet gjennom utsettelse

Abonnement
IKKE DET SAMME: En nasjonal ordning for gratis kjernetid i barnehage vil ikke være til det beste for Bydel Alna, mener Sebastian Maira Johansen (Ap) og Tore Syvert Haga (SV). Foto:
Slutt på full dekning av gratis kjernetid:

Tusen barn kan falle ut

Abonnement
Foto:
Møte i Alna bydelsutvalg:

Skyver sak til nytt BU

Abonnement
Foto:
Møte i Alna bydelsutvalg:

Skyver sak til nytt BU

Abonnement