Årvoll

Bildeserie
STILLER OPP IGJEN: Ruth Heggum (t.v) møtte opp til enda en aktivitetsdag på Isdammen. Friluftsfolket er godt kjent med henne nå.

En storslagen aktivitetsdag på Isdammen. – Veldig populært for barnefamilier

Abonnement
PROMO: To engasjerte ungdommer promoterer det kommende arrangementet.

Speideren ønsker deg velkommen til familiedag på Isdammen

Abonnement
INNFØRER STRAKSTILTAK: Ved Bjerkekrysset bygges det nå ny sykkelvei med fortau, i forkant av en større utbygging. (Foto: Statens vegvesen).

Innfører strakstiltak ved Bjerkekrysset

SAKSER: Bussene har flere ganger kjørt seg fast, som her på Tonsenhagen 5. januar.

Kaosbakken på Tonsenhagen

Sånn som med mange andre fra dalen, er Nikolai glad i fotball, men hans engasjementet gjør at han skiller seg fra mengden.

Hjertet slår for lokalmiljøet: Nikolai trår til der det trengs

Abonnement
ISDAMMEN: Rubi, Ranveig og Eldar Eastwood hygget seg ved bålplassen da avisa var innom onsdag. Når ungene har fri, er det fint å finne på ting sammen, sier mamma Ranveig.

Årvoll-familien nyter høsten med forskjellige aktiviteter. Ved denne historisk viktige dammen i enden av gata grillet de pølser

Abonnement
NOK ER NOK: En stor gjeng naboer tok turen til Ulven for å gi klar beskjed til bydelsutvalget om hva de mener må skje med Ridesentertomta.

Bjerke bydelsutvalg: – Veldig åpenbart at planene er «sminke på liket»

Abonnement
DANSEMORO: Ledet av Mathilde, som jobber på Årvoll Omsorg+, ble det et forrykende danseshow av Årvoll skoles elever. Foto: Caroline Hammer

Sola skinte da Årvoll Omsorg+ inviterte til fest

TETT OG JEVNT: Det ble et tett og jevnt derby mellom Grei og Årvoll, men hjemmelaget sikret seieren til slutt. Foto:
Groruddalsligaen:

Snudde til seier i tøft lokalderby

Abonnement
UTROLIG ERFARING: Skuespiller Viljar Knutsen Bjaadal (15) føler seg heldig som får spille i den norske storfilmen «Dancing Queen». Foto: Mina Wathne
Bjerke-gutten Viljar i Norsk storfilm:

Skamroses av regissøren

Abonnement
HAR FUNNET ÅRSAKEN TIL BRANNEN: Søndag brant det i Årvollkiosken. Innehaver Fredrik Espenes er ikke sikker på om kiosken vil åpne opp igjen under hans ledelse. Politiet sier de har funnet brannårsaken. Foto: Sindre Veum Apneseth

Politiet har funnet brannårsaken

Abonnement
DRØMMER OM VANN: Håvard Pedersen vil gjerne dyppe føttene i Salamanderdammen igjen. Foto: Caroline Hammer
For 60 år siden var det fullt av vann her…

Nå vil ildsjelene ha vannet tilbake

Abonnement
SMAL VEI: I den lille private veien til skytebanen er det foreslått å lage to innkjøringer til tomta. Lisbeth Borg (f.v.), Elin Baardseth, Kari Rød og Rune Engebregtsen tror det vil gjøre det vanskelig å skulle kjøre fra tomta. Veien er svært smal og det er ikke plass til at to biler passerer hverandre. Foto: Caroline Hammer
Ny runde med ridesentertomta på Årvoll:

Frykter trafikkaos om boligutbygging får grønt lys

Abonnement
KORT, MEN GODT:: Korpsets fagre toner overdøvet samtalen mellom Liv Asta Holth, Hilde Evensen Selstø og kronprinsen. Men etter rapportene skal det ha vært en trivelig utveksling av lykkeønskninger - og en invitasjon til å komme tilbake når været spiller mer på lag! Foto:

Royal overraskelse på nasjonaldagen

Abonnement
SKIFTER SPOR: Sjur Røthe flytter fra Årvoll og Lillomarka til Tønsberg. Eks-groruddølen og samboeren venter sitt første barn i vinter. Foto:
Sjur Røthe har pakket flyttelasset og sjekket ut fra Årvoll:

Skal bli pappa og ønsker å bo nærmere svigers

Abonnement
FRISK LUFT: Joakim Gjølstad (t.v) og Thomas Solem sier det har gått mye tid til studier og jobb det siste året. Attpåtil er både skolearbeid og jobb utført hjemmefra. Da er det kjekt å koble av med skøyter og frisk luft på Isdammen. Foto:

Et luftig frikvarter på Isdammen

GIR STAFETTPINNEN VIDERE: Arvid Skalstad (t.v.) gir seg etter 43 år i kiosken. Nå er det Fredrik Espenes som skal drive videre – og det med god hjelp av sønnen, Martin Espenes, som man ser et glimt av gjennom kiosk-luka. Foto:

Vaktskifte i Årvoll-kiosken

Abonnement
ÅRVOLL: Året går mot slutten, men dette var Hanna Smalberget (t.v) og Kristin Rosmos første og andre tur i skisporet dette året. Foto:

362 dager inn i 2020 kom årets første og andre skitur

Abonnement
FEIRET ÅR I MARKA: Ida Aurora Svela Benjaminsen (29) og Stian Midtgaard (25) omkranset av gode venner som hadde stelt i stand bursdagsfeiring for duoen ved Isdammen på Årvoll. Foto:

Feiret bursdag med Prosecco på Isdammen

Abonnement
- SYKLENE SKAL VÆRE TRYGGE: Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) og Heidi Birkelund i Sameiet Årvolltoppen så på flere mulige løsninger for å etablere trygge sykkelparkeringer oppi i lia på Årvoll. Foto:
Ønsker låsbart sykkelskur:

Årvolltoppen utsatt for sykkeltyverier til millioner

Abonnement