Årvolldammen

FRISKER OPP ÅRVOLLDAMMEN: Tsjekkiske Roman Kekel (t.v.) og Daniel Nhat fra Groruddalen vant en konkurranse for å lage et kunstverk med støtte fra Oslo kommune. Nå er det installert ved Årvolldammen og kun de siste detaljene gjenstår. Foto: Caroline Hammer

Groruddals-kunstner med ny skulptur

Abonnement
SAKTE, MEN SIKKERT: Med lite vannføring i bekken, tar det litt tid før Årvolldammen blir fylt opp. Men vannet har begynt å renne, og Thomas Tingbjør og Sabina Syed har allerede kjent litt på vannet. Foto:
Nå fylles dammen opp...

Snart badeklart på Årvoll

Abonnement
ÅRVOLLDAMMEN: Slik ser den ut fylt med vann på sommerstid. Nå blir det bevilget penger til vann på nytt i sommer. Byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) håper vannet kommer før sommeren. Foto:
Byrådets reviderte budsjett 2017:

Pengene renner inn i Årvolldammen

Abonnement
ALLE UNNTATT AP: Høyre, Venstre, Frp, MDG, SV og Rødt stilte seg bak miljø- og samferdselskomiteens (MOS) forslag om en ny prosess med konseptvalgutredning av Årvolldammen før den forprosjekteres. Dette ville ikke Ap være med på. Foto:

«Alle» vil ha ny prosess
– unntatt Ap

Abonnement
ÅRVOLLDAMMEN. Foto:
Befaring langs Årvolldammen:

Bymiljøetaten fortsetter
utredningen

Abonnement
NYTT: Kristoffer Robin Haug (MDG) vil at et ny prosess blir satt i gang med st??rre beboermedvirkning. Foto:
Befaring av Årvolldammen:

Vil ha en ny runde

Abonnement
BEFARING: Lokale politikere og beboere troppet opp til befaring av Årvolldammen. Senere ble det et møte med bydelen, Bymiljøetaten og Vann- og avløpsetaten. Foto:

Fortsatt et hett tema

Abonnement
FORESLÅR ENDRINGER: Den nye konseptvalgutredningen til Bymiljøetaten foreslår å gjenåpne bekk i øvre del av Hovinvassdraget og utrede konsepter for å transformere Årvolldammen til en økologisk dam. I tilllegg vil bekken dele sletta i to. Foto:
Lokalmiljøet på Årvoll raser mot Bymiljøetaten:

Krever omkamp
om badedammen

Abonnement
ÅRVOLLDAMMEN Foto:
Uttalelse om utredning for Årvolldammen:

Bred politisk enighet

Abonnement

PRESENTASJON: Bymiljøetaten møtte mannsterke opp til åpen halvtime i Bydel Bjerke. Her forklarer Cathrine Sparre om prosessen videre.
 Foto:
Bymiljøetaten på dypt vann:

Forvirring om Årvolldammen

Abonnement
KAN HOPPE I DET: Espen Forsberg Holmstrøm (Ap)
, Kristoffer Robin Haug (MDG), BU-leder Bjørn Lundberg (Ap) og byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) møtte opp ved Årvolldammen. Miljøbyråden kom så med gladnyheten: det blir badevann i sommer – allikevel. Foto:
Gladnyhet fra byrådet:

Årvolldammen får
badevann i sommer

Abonnement