Bryn skole

Hele denne uka skal 6. klassingene på Bryn skole renovere klasserommene sine. Valg av farger og interiør er nøye gjennomtenkt, og flere enn 50 elever er med på arbeidet. Foto:

Barna gir klasserommene en makeover. – Fargene på veggen betyr mye for humøret

Abonnement
ENGASJERT GJENG: Sammen med resten av elevene på 5. trinn ser Amalie (10), Sofia Feliz (11), Kasper (10) og Sirin (10) fram til å tilbringe mer tid i skolehagen – både i og utenfor skoletiden. Foto: Martine Myhre

– Skolehagen på Bryn skal bli et sted der alle vil være

Abonnement
ALLE LÆRERES DRØM: Aleksandra Kobets Freund (5) overrakte blomster til lærerne sine første skoledag. Dette er normal skikk i Aleksandras mammas hjemland, Ukraina. Foto:

Aleksandra (5) hadde med seg blomster til lærerne første skoledag

Abonnement
STRENGERE: Assisterende rektor på Bryn skole, Eva Eek Olsen, sier de var forberedt på strengere tiltak enn de tiltakene som byrådsleder Raymond Johansen innførte mandag ettermiddag. Foto:
Bryn skole:

– Var forberedt på enda strengere tiltak

Abonnement
SAMLET: I år har små-nissene på Bryn feiret skolens 120 års-jubileum med ordøfrer Marianne Borgen på besøk. Et travelt år med håndsprit og kohorter går mot slutten, og Bryn-nissene har tatt en velfortjent juleferie. Foto:

Aldri før har juleferien vært mer fortjent

Abonnement
FINSTAS: Skolens ansatte hadde pyntet seg for anledningen, mens elevene hadde kledd seg med gamle klær til historieforestillingen. Bakerst står rektor Cecilie Raddum, leder av FAU, Attia Mirza Mehmood og ordfører Marianne Borgen med elevene fra forestillingen foran. Foto:

Feiret jubileum med historieforestilling og ordføreren blant publikum

Abonnement
Attia Mirza Mehmood (SV)
Sommerprat med Attia Mirza Mehmood:

– Vil få bukt med identitetskampen

Abonnement
KOMMUNIKASJON ER NØKKELEN: Christine Holmen, foredragsholder i Barnas plattform, var onsdag på besøk på Bryn skole. Der holdt hun foredrag om å anerkjenne barnets følelser, og hvordan foreldre skal møte barnet enten de har en god eller dårlig dag. Foto:

Bryn skole er best i klassen når det gjelder barnas trivsel

Abonnement
TRENGER MER PLASS: BU-leder i Bydel Alna, Knut Røli (Ap), Abdullah Alsabeehg (Ap) og FAU-leder Attia Mirza Mehmood på Bryn skole ser positivt på mulighetsstudien som viser nytt bygg med klasserom og en stor gymsal på Bryn skole. Foto:
Bryn skole ønsker nytt samlingssted:

– Behovet er en permanent løsning

Abonnement
KJEMPER: FAU-leder ved Bryn skole, Attia Mirza (midten) sammen med Alna SVs Susana Kværndal og nestleder i bydelsutvalget, Monique Nyberget-Hiller (Ap). De er alle enige om at det bør bygges en ny flerbrukshall ved Bryn skole, ikke midlertidige brakker/paviljonger der det i dag er en ballbinge. Foto:
Lei av midlertidige løsninger:

Vil bytte brakker mot flerbrukshall

Abonnement
ENDELIG SKOLEELEV: Vanessa (6) går stolt bort til resten av klassen etter å ha hilst på rektor Eva Sørby. Foto:
Skolestart for førsteklassingene

Den store dagen

Abonnement