Bydel Gamle Oslo

ER I MOT:Byråd for utvikling, Hanna E. Marcusssen (MDG) og nestleder i Gamle Oslos bydelsutvalg og bystyrekandidat for MDG, Viktor Rakov Gjengaar, er begge i mot å etablere et fotografihus på «Sukkerbiten». Her er de avbildet i det aktuelle omtrådet med det nye Munchmuseet og bygningen «Lambda» i bakgrunnen. Foto:

Det strides om «Sukkerbiten»

Abonnement
LAGBILDE: En stor flokk er sammen om Østkantspellet som finner sted i Vålerengaparken til 1. september. Her er aktør-gjengen samlet til gruppefoto i en pause. (Foto: Østkantspellet) Foto:

Skuespillet om Enga og «kjerka»

Abonnement
MANGE FREMMØTTE: Mange hadde tatt turen til Vålerengaparken i forbindelse med den store dagen. Åsne Dahl Torp i aksjonsgruppa er fornøyd - både med oppmøtet og resultatet. Foto:
Klar beskjed fra et samlet politiker-panel:

– Ikke rør Vålerengaparken!

Abonnement
KLAR FOR TORGDAG: Nicolai Gulowsen kan by på både Akerselva Cleanup, eksotiske matinnsalg og musikalsk underholdning under Internasjonal Torgdag. Her ved Vaterlandsbrua ved siden av ungdomshuset Riverside. Foto:

Internasjonal torgdag på Grønland

Abonnement
Foto:

Avisa Østbyens mars-utgave

SAMLET JUBEL: Barna som var til stede på Biblo Tøyen slapp jubelen løs da de fikk tatt gruppebilde sammen med kronprinsparet. Foto:
Besøkte Tøyen

Full jubel for
kronprinsparet

Abonnement
SAMLET FOR UNGDOMMEN: Nå lanserer Bydel Grorud og Gamle Oslo et samarbeidsprosjekt om forbilder innen fotball. Grorud IL og Vålerenga fotball skal rekruttere forbilder på og utenfor fotballbanen som skal hjelpe hverandre med mestringsfølelse og motvirke mobbing. Obos er med som sponsorer. Foto:
Stort prosjekt for fotball-ungdom:

Finner forbildene fra østkanten

Abonnement