Eierseksjonsloven

HAR TRUA: Jan Bøhler ser nå lysere på målet med å endre eierseksjonsloven. Foto:
Kampen om «bolighaiene» tar tid...

Men Bøhler er optimistisk

Abonnement
STÅR SAMMEN: Representanter fra sameiene og enkeltbeboere i Groruddalen møtte opp til høringen av eierseksjonsloven i Stortinget. Nummer to fra venstre på første rad sitter Jan Bøhler som ledet saken. Ved siden av seg har han Annstein Garnes og Einar Holtet og May-Britt Christensen rett bak, som alle tok ordet under høringen. Foto:
Høring om endring av eierseksjonsloven:

Groruddalen på «tinget»

Abonnement
VIL HA DEG: Annstein Garnes er leder av Vestli Vel. Han håper så mange som mulig kommer til høringen av eierseksjonsloven på Stortinget på tirsdag.
 Foto:

Mobiliserer mot eierseksjonsloven

Abonnement

KOMPLISERT JUSS: Bjørnar Laabak i Kommunal- og moderniseringsdepartementet svarer om eierseksjonsloven fra Regjeringens side. Han tror ikke en utleier vil kjøpe opp mange leiligheter i et sameie på grunn av arbeidet med å opprette aksjeselskaper.
 Foto:

Regjeringen svarer om eierseksjonsloven

Abonnement
MANER TIL KAMP: Jan Bøhler (Ap) har blitt valgt til saksfører for eierseksjonsloven – som skal vedtas på Stortinget denne våren. Nå ber han sameier, bydelsutvalg og andre i Groruddalen om å samle seg til kamp mot bolighaier og legge press på regjeringen for å få igjennom sine lovforslag.
 Foto:

Ber Groruddalen
mobilisere til kamp

Abonnement
KREVER INNSTRAMMING: Arbeiderpartiet og Jan Bøhler foreslår å stramme inn eierseksjonsloven for å stoppe bolighaier. Foto:

Fremmer ny bolighai-lov

Abonnement
VIL STOPPE BOLIGHAIER: Byrådet, her ved byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen, vil ikke tillate en opphoping av utleieboliger i etablerte boligområder. Foto:

Vil ikke ha opphoping av utleieboliger

Abonnement