FAU

Damir Coccovic, (f.v) Henrik Ytre-Arne og byråd for utdanning, Julie Remen Midtgarden.

Ellingsrud ungdomsskole vant FAU-prisen 2024

Abonnement
FOR TRYGGERE SKOLEVEI: NAF og FAU holdt en trafikksikkerthetsaksjon for en sikrere skolevei. Bildet er tatt fra fjorårets aksjon, da bydelsleder Rashid Nawaz også deltok.

Høybråten skole og FAU tar grep for tryggere skolevei

Abonnement
Bildeserie
FAU-ene i Grorud bydel har gått sammen for å dele erfaringer gjennom jevnlige møter, og samarbeider også godt med bydelsadministrasjonen. Tanken er å lære av hverandre, snakke om utfordringene man har på de forskjellige skolene og jobbe sammen for å legge til rette for et godt oppvekstmiljø. Dette har blant annet resultert i et kjempearrangement i flerbrukshallen på Grorud. En åpen dag hvor over 40 utstillere presenterte seg for alle som ville vite mer om hvilke tilbud barn og unge kan benytte seg av i bydelen.

Sjekk alle tilbudene for barn og ungdom som ble vist fram i flebrukshallen. – Det handler om å skape et godt oppvekstmiljø

Abonnement
VIL HØRE FRA SMÅBARNSFORELDRENE: Stig Kleven (H) i Grorud BU håper at flere småbarnsforeldre lar seg engasjere til å bli mer aktive i lokalpolitikken. Han ønsker dem hjertelig velkommen til åpen halvtime framover. Foto: Caroline Hammer
Vil høre mer fra småbarnsforeldrene:

– Det er dere som vet mest

Abonnement
Attia Mirza Mehmood (SV)
Sommerprat med Attia Mirza Mehmood:

– Vil få bukt med identitetskampen

Abonnement
FEIRER PÅ VEITVET: Steffen Andersen og Kjersti Misje Østbakken ønsker å høre korpset i Veitvets gater igjen på 17. mai, og har derfor stått på for å få dette til. Sist de sto utenfor Veitvet skole med flagg jublet de for borgertog-comeback. Nå er det at nærmiljøet kan samles på tradisjonelt vis som gleden er rettet mot. (Fotos: Bjørn Eirik Østbakken). Foto:

Veitvet gjør 17. mai-comeback

Abonnement