Forestilling

SENTRALE: Et stjernespekket besetning toppes med Grorud-søstrene Charlotte og Martine Brænna. I bakgrunnen Tom Sterri, Cengiz Al, Atle Pettersen og Mia Gundersen.

Grorud-søstrene Brænna spiller i ny Grease-forestilling

Abonnement
Alle de talentfulle skuespillerne som skal inntre scenen om en knapp uke! Foto: Rolf E. Wulff
Ellingsrud musikalteater:

Forberedelser til «Barna av Egypt» i fullt kjør

Abonnement
INTIMT OG PERSONLIG: Liban Gulaid viser fram både seg selv og egen leilighet. Her er det altså ikke snakk om at han skal tale ned fra balkongen til folk på gresset utenfor. Alle skal opp på balkongen. Foto: Caroline Hammer

Standup på balkongen

Abonnement
BLOKK TIL BLOKK: Felipe Orellana (t.v.), «Don Martin» og Jonathan Castro. (Foto: Dag Jenssen/Det Norske Teatret) Foto:
Kronprinsen på lukket visning:

Ser nypremiere av «Blokk til blokk» på Riksteatret

FRA PRØYSEN TIL TEIGEN: Her ser vi Charlotte Brænna som «Ingeborg Li» i en forestilling basert på Alf Prøysens sanger. Til høsten er det Jahn Teigen som skal hylles. Foto:
Hyller den folkekjære artisten:

Charlotte Brænna i Jahn Teigen-show

Abonnement
JULEFORESTILLING: Barna som er med i Akerselva kultur- og teaterlag har brukt sine egne ideer til å utvikle sin versjon av forestillingen «Scrooge». Bilde er fra en tidligere forestilling. Foto:

«Scrooge» på Årvoll

Abonnement
DOMINO-STJERNEN FRA ROMMEN: Huy Danh Le (22) skal spille hovedrollen Marco i musikalen Domino, som skal vises i Operaen i februar. Foto:

Fikk sin første rolle

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">KLAR MED ET EKSPERIMENTELT FORSØK: </strong> Fra en øvelse i Midtveien 3. Ved pianoet Marina Galiakhmetova, Rolf Tommy Næss, Ellen Omdal Milsom og Frode Birkeland er klar for kulturkveld. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto:

Eksperimentell kulturkveld

Abonnement