Fotballhall

c0fdcf7145615

Åpningen av fotballhallen i steinbruddet

Abonnement
FØRSTEMANN UT: Steinar Enerly fikk æren av å score det første offisielle målet i den nye fotballhallen til SF Grei. Foto:
Åpningen av Greis nye fotballhall:

Steinar scoret det første offisielle målet

Abonnement
Tidligere idrettsbyråd Rina Mariann Hansen sparket ballen inn døra til den nye fotballhallen i steinbruddet på Grei - og markerte dermed hallen som åpnet. Foto:

Fotballhallen i steinbruddet åpnet med et skikkelig spark

– Se bildeserie fra åpningen torsdag kveld

Abonnement
Foto: Kay Grue Thorsen
Tidenes samarbeidsavtale for SF Grei:

Greihallen blir OBOS-hallen

Abonnement
PÅ BESØK: De første sponsorene til «Granittveggen» i SF Greis nye fotballhall var forrige uke på en liten befaring i hallen. Fra venstre ser vi Stig Brekke fra SF Grei, Reidar og Tind Ursin fra Lillogrenda Boligsameierlag, Tom-Ivar Melby fra AB Trafikksenter, familien Runar med pappa Haakon og sønnene Joakim og Mikael og Tom og Naia Halvorsen fra Rødtvet Tannhelsesenter. Foto:

Sponsorer fikk sniktitt

Abonnement
PÅ TOPPEN: Grei-delegasjonen med Asgeir Moripen, Harry Bjørnevik, Bjørn Haug og Tom Løw fikk lov å komme opp på taket til den nye hallen for å ta en titt. Kvartetten er svært glade for at arbeidet nå går fort unna. Til venstre står Knut Olav Haugen fra Hallmaker. Foto:
Topp stemning på toppen:

Taket på Greihallen er på plass

Abonnement
I stillhet har det blitt planlagt en diger fotballhall oppe på Greibanen. Men da idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) ringte på døra med 12 ferske millioner til prosjektet, sprakk også nyheten. Her på befaring med Asgeir Moripen (f.v.), Harry Bjørnevik, Tom Løw og Knut Smedsvig denne uka. Foto:

Nå får Grei fotballhallen sin

Abonnement